stoineff

Почина Съсобственикът на Найт Флайт - Косьо Александров

Константин Александров е починал внезапно в курортния турски град Анталия, пише  БЛИЦ , цитирайки приближени на бизнесмена. Причини за смъртта му за сега не се споменават.


 Той е съсобственик с  Петко Димитров на нощния клуб  "Найт Флайт" в София. Преди това двамата бяха съдружници в "Син Сити". Косьо бил на почивка в Анталия. Преди няколко дни обаче му прилошало и постъпил в болница. Състоянието му не само не се подобрило, а дори напротив. След два дни на легло Косьо Александров починал на едва 43-годишна възраст. .
почина косьо александров
Тъй като информаторът е разказал за смъртта на Косьо под условие за анонимност, БЛИЦ са потърсили потвърждение от други източници.

Петко Димитров не отговори на мобилния си телефон. За сметка на това обаче служители на Найт Флайт са  потвърдили за смъртта на бизнесмена, а и уточнили, че Петко Димитров е в Турция, за да прибере тялото на своя съдружник в бизнеса и приятел в живота. Косьо Александров е популярен като любимец на някои от най-известните фолк звезди. Той има дъщеря от Пепа Секса, а преди това беше в любовни отношения с друга звезда от сцената - Еми Стамболова.
Бизнесменът Константин Александров, за когото БЛИЦ съобщи ексклузивно и преди всички, че почина без време в Анталия, е станал жертва на инцидент. БЛИЦ вече съобщи, че проверява първоначалната информация. Оказа се, че Косьо Александров си е отишъл изключително драматично.

Една от версиите за смъртта му е доста драматична. Косьо бил на почивка в турския курорт Анталия с жена си Цветелина и двете им деца - Митко и Вили. Разходил ги до скали на брега на морето. Застанал на ръба, за да им покаже местни забележителности. Внезапно се подхлъзнал и паднал назад, като при ужасяващия инцидент си счупил черепа и гръбначния стълб.

Турската Спешна помощ пристигнала мигновено. Откарали го в болница, а на семейството осигурили хотел. Именно там съпругата му и двете им деца нощували през трите дни, в които Косьо бил в кома. Днес на обяд обаче организмът му не издържал и той починал.

related

новини бг 756719988590005719

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item