stoineff

Трима се гаврят с 16 годишно момиче,а четвърти ги снима

Трима ромски изнасилвачи от село Буковлък били заснети от четвърти мъж как се изреждат на 16-годишното момиче. Потърпевшата сама подала сигнал за груповото посегателство в Първо РПУ - Плевен.



И четиримата обаче вече се шляят на свобода. Причината е, че в ареста за тях нямало свободни килии, съобщава "Телеграф". Дори признанията пред съдия на циганите, които са на възраст между 21 и 25 години, не успели да ги вкарат зад решетките.

Гнусната гавра стана в събота към 19 часа. Непълнолетната Касандра с гаджето си Кирчо срещат в центъра на Буковлък Васил, Вълко, Алекси и Кирил. Вълко има рожден ден, става на 21 и почва да убеждава Касандра и Кирчо да тръгнат с него и приятелите му, за да ги почерпи. Щом се казват в колата, потеглят не към Плевен, а към гората край село Върбица.

Кирчо вижда, че ромите започват да опипват приятелката му и се развиква. За да не им пречи, те спират колата и го натикват в багажника. Паркират на безлюдна поляна и тримата – Васил Вълко и Алекси, се изреждат на Касандра, докато Кирил прави клипчета с мобилния си телефон.

Два дни по-късно момичето събира смелост и подава сигнал в полицията за груповото изнасилване. Въпреки, че четиримата признават за стореното, те са на свобода, защото… нямало място в ареста.

„Касандра не беше против, сексът си беше доброволен. Даже поиска да е първо с мен“, разказва спокойно Васил пред „Телеграф“. „Аз я ч*ках пръв, след като и свалих много внимателно дрехите. После и другите се изредиха. Сега си измисля, защото се ядоса, че не й дадохме пари. Тя си прави редовно секс за пари“, категоричен е Васил.

related

Регионални 7744397336361048623

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item