stoineff

Жена в Кюстендил откри змия в пералнята си

Кюстендилска домакиня изпадна в шок след като откри змия в пералнята си. За щастие жената се е отървала само с уплаха. Змията е извадена от 74 годишен змиеукротител.


змия в пералня
Стефан Йосифов от Кюстендил извади змия от пералнята на домакиня, живееща в един от петнайсететажните блокове в града. Героят е 74-годишният змиеукротител , е търсен доста често за помощ от различни хора в областния град. Последният случай, при който той е извадил влечугото от пералнята, е бил доста изумяващ за него.

Мъжът твърди, че най-вероятно змията е стигнала вътре по водопреносните тръби. Жената се уплашила толкова много, че не можела да повярва на очите си, когато видяла сгънатото на кълбо влечуго сред прането, пише "Монитор". Преди година при подобен случай беше открита змия и в двигателя на автомобил, паркиран пред дома на собственика.

Стефан Йосифов пък е търсен за подобни проблеми и от екипите на Гражданска защита. Вече 50 години той е отдаден на една от най-смъртоносните професии в света.

related

Регионални 5861873772554895696

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item