stoineff

Джипът влачил Паоло 1,5 метра, ежедневно е минавал по алеята

Джипът е влачил Паоло над 1,5 метра без да усети какво става. Едва ли е искал да прави маневра.

 Притеснително е това, че джипът ежедневно е минавал по алеята. Майки са го видели час и час и половина преди това, но не са направили нищо, за да го спрат. Това обяви Радина Велчева от фондация „Искам бебе” пред TV7.
sgazenia-paolp-snimki

„Много сме близки с Красимира – майката на Паоло. Също така се съмнявам много в нещата, които се говорят за убиеца Георги Сапунджиев. Не е бил удрян, а бил изведен бързо. Бащата на Паоло – Иван, няма да удари никого”, добави Велчева.


Тя призова за промени в закона, които да станат доста по-драстични. „Нека всеки, който влезе с колата си в пешеходна зона, да му се конфискува колата и да му се взима книжката. Това може да се реши за две седмици”, добави тя.

Радина Велчева сподели още, че майката Красимира е стожер на фондацията в Стара Загора и благодарение на нея са се родили много бебета в града. „Краси е психолог и е помогнала на много майки да си имат деца. Тя е нашият стожер в Стара Загора. Тя е човек с голямо сърце и е помогнала да се родят много деца”, завърши Велчева

„От къде изскочи туй дете бе! Що не го пазиш!?” Това изкрещял шофьорът убиец Георги Сапунджиев в лицето на бащата на 4-годишния Паоло, блъскайки го с ръце в гърдите.
Сцената се разиграва секунди, след като бизнесменът буквално премазва момченцето с джипа си и го оставя на мястото, пише „Телеграф”, цитирайки очевидци на трагедията.

„Детето ми е под колата! Детето ми е под колата!”, в истерия викала майката на малчугана, опитвайки се да измъкне телцето му изпод предницата на окървавения автомобил.

Няколко секунди по-рано тя, съпругът й Иван и двете им деца – Паоло и Анжела, се чувстват щастливи. Хлапетата карат колела около тях, а родителите усмихнати ги наглеждат, разхождайки се в пешеходната зона в центъра на Стара Загора.

В същото време джип „Ленд Ровър” се изстрелва по късата едва 30-40 метра улица „Кольо Ганчев”. Вдига към 50 км/ч, когато стига края й, от който започва пешеходната зона. Намалява до към 40 км/ч и рязко свива наляво, където се малкият Паоло, Анжела и майка им Красимира. Жената грабва дъщеря си и успява да я спаси. Малкият Паоло е обаче няколко метра по-напред и не й остава време да реагира.

Шофьорът Георги Сапунджиев буквално премазва детето с предницата си и то се озовава мъртво под нея. Единствено крачетата му се показват изпод возилото. Колелото на Паоло изхвърча на няколко метра.

Убиецът му излиза от колата и се засилва към Иван, обвинявайки го, че не е опазил сина си.

„Започнаха да се дърпат нещо, докато майката крещеше в истерия”, разказа очевидец.

related

Стара Загора 1254592582805408569

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item