stoineff

Мъри Стоилов подаде оставка


Станимир Стоилов напуска "Ботев". Това съобщи самия той в съобщение до българските медии. След проведената среща с ръководството на клуба, той подаде оставката си, а тя беше приета.

Димитър Димитров - Херо също си тръгна от "Ботев".
мъри-стоилов подаде оставка
Ето какво написа Стоилов в съобщение до медиите по повод оставката:

"От днес, по мое изрично желание, не съм треньор на "Ботев" (Пловдив). Пътищата ни се разделят, но аз съм убеден, че с този собственик големите успехи са неизбежни. Казах, че не искам да видя още един проект съсипан и дано моето оттегляне допринесе в положителна посока за развитието на клуба.

В Ботев наистина се прави нещо голямо. Ще помня само хубавите моменти, европейския рейд с шест мача без нито една допусната загуба. Пълният стадион и усмихнатите лица. Не се срамувам от представянето в първенството, Ботев се върна в елита, научи се да печели важните мачове и се превърна във фактор, с който всички се съобразяват."

"Моята визия за футбола е такава, че няма как да съжителстват заедно един тъжен от случващото се треньор, поставени под напрежение футболисти и вечно недоволни фенове. Ясно е кой е излишният! За доброто на всички, слагам край на агонията", добави той.

related

Спорт 559116913212930446

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item