stoineff

Синът на катастрофирала потроши "Спешна помощ" в Казанлък

Синът на катастрофирала жена край Казанлък потроши "Спешна помощ" в града.. По - рано днес "Интервю" съобщи за тежката катастрофа. Подробности тук.

spechna-pomosht-kazanluk
Близки на пациентка потрошиха спешната помощ в Казанлък. Синът на пострадалата от катастрофата край града на розите и негов приятел, ударили лекар в лицето и влезли с шут в спешната зала. Вратата на кабинета е изкъртена.

Д-р Гечева изрази възмущението си от поведението на близките на пострадалата и от бездействието на органите не реда. Два пъти са викали полиция, но от там им отговаряли, че нямат свободни екипи. Лекарите в спешната помощ недоумяват как може да има такова поведение на хора, чийто близки се нуждаят от грижите им, за да се спаси техният живот. Младата лекарка категорично заяви, че напуска. Ще търси по-добро бъдеще в чужбина, предава БГНЕС.

След скандала двамата тежко пострадали са откарани в болницата в Стара Загора. Мъжът е с фрактура на черепа, счупване на гръден кош и опасност за живота, а жената е със счупен таз, счупена лакътна става и натъртвания.

Тежката катастрофа с двама пострадали стана днес следобед край Казанлък. В инцидента участваха три автомобила.


Единият е управляван от жена, която рязко навлиза в лентата за насрещно движение и блъска челно идващия срещу нея автомобил. Той изхвърча във въздуха и се приземява в крайпътната нива по таван. Автомобилът на жената остава на пътното платно, но в него се врязва третият участник в инцидента. От удара жената и водачът на първия автомобил са пострадали тежко. Откарани бяха първоначално в центъра за спешна медицинска помощ в Казанлък. Там обаче, вместо да помагат, близките се карат с лекарите.

Медицинските лица се чудят на пострадалите ли да помагат или да се разправят с живите и здравите им роднини. Лекар от ЦСМП заяви, че явно вече е нужно да работят с полицейска охрана, за да успяват да си свършат работата.

related

Регионални 1382244789189093055

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item