stoineff

Йовчев дава Цв. Цветанов на прокурор

Цветлин Йовчев е подал сигнал срещу Цветан Цветанов до Сотир Цацаров. Основата на сигнала са срещите на Делян Пеевски и бившия силов министър и зам. председател на ГЕРБ.



МВР коментира новината за сигнала на сигнала на Цветлин Йовчев срещу Цветан Цветанов с официално прессъобщение. Министър Цветлин Йовчев изпрати писмо до главния прокурор на Република България Сотир Цацаров. Вицепремиерът и министър на вътрешните работи моли да бъде извършена проверка в рамките на законово определените правомощия на Прокуратурата на Република България за наличие на данни за извършено престъпление по Наказателния кодекс от г-н Цветан Цветанов. Повод са изказвания на народния представител, че справката на МВР за срещите между депутата от ДПС г-н Делян Пеевски и заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, докато е бил вътрешен министър е фалшифицирана до голяма степен чрез дописване на неверни данни във ведомствените дневници.

related

Политика 6129477947052663681

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item