stoineff

Пиян е предизвикал мелето между Ново село и Исперихово

Четири автомобила се сблъскаха при катастрофа, предизвикана от пиян шофьор вчера на пътя между пловдивските села Ново село и Исперихово, съобщават от полицията.


По темата: Адвокати на пострадали при ПТП

Произшествието настъпило след като лек автомобил “Ауди”, управляван от К.Б., на 48 години от Устина, се движил с бясна скорост и навлязъл в лентата за насрещно движение, където ударил странично лек автомобил “Хонда” с 38-годишен водач от Кадиево.

В резултат на катастрофата “Ауди”-то се завъртяло и се блъснало челно в движещите се един след друг лек автомобил “Фолксваген” с 29-годишен шофьор от Кричим и лек автомобил “Мерцедес”, управляван от 31-годишен мъж от Пещера.

В болница бил откаран К.Б. и след преглед е освободен за домашно лечение. Мъжът е тестван за алкохол с дрегер, който отчел 1,37 промила. Пробите на останалите участници в катастрофата са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство в РУП – Стамболийски.

related

Регионални 2967421699460765547

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item