stoineff

Семко Семков от Ботевград е застрелян с пет куршума

Последни новини. Семко Семков бизнесмен от Ботевград е застрелян тази нощ.

Екзекуцията е извършена към полунощ в двора на дома на Семко, който се намира в района на бившето военно поделение в града, съобщава botevgrad.com.

Първоначалните сведения сочат, че убиецът  го е издебнал в двора на къщата, където го е разстрелял.

Семко Семков е на 41-години. Занимава се със строителен бизнес, дърводобив и е председател на земеделска кооперация „Единство"
Семко Семков от Ботевград е застрелян с пет куршума
Семко Семков
Килърът е стрелял в сърцето и врата на бизнесмена Семко Семков, съобщава агенция  БЛИЦ цитирайки разследващи органи. Той е бил уцелен с пет куршума в шията и гръдния кош, като е засегната аортата.

По входовете на куршумите криминалистите си направили извода, че Семков е срелян и в гръб и отпред, но куршуми са летели към бизнесмена и отдясно. Докато убиецът стрелял, Семков е въртял тялото си, за да се предпази. По всяка вероятност екзекуторът е улучил  жертвата си в гърба, но след това бизнесменът се обърнал, а убиецът продължил да стреля.

"Не е ясно каква е последователността на изстрелите. Твърде възможно е първият да е бил в гръб, но може и да е бил в лице, а останалите да се били, докато Семков се е опитвал да се спаси", подчертаха пред БЛИЦ разследващи. Те ще имат повече яснота, след като бъде изготвена аутопсията на тялото. Куршумите са 9-милиметрови, най-вероятно от "Макаров".
"20-те ми години в бизнеса досега ме научиха на много неща. Допускал съм много грешки. Но човек първо трябва да си признава грешките и след това да се учи от тях”. Това казва Семко Семков в последното си интервю, дадено за вестник "Ботевградски вести плюс" през месец юли. Медията разказва за новото бизнес начинание на Семков – биоживотновъдство в местността Лескова -на границата между Ботевград и Своге, с което се занимава от три години, пише botevgrad.com
"Обичам природата и животните. Обичам планината. И точно тази любов бе първият мотив да се насоча към този бизнес – да правя биоживотновъдство. Тук е спокойно, чувствам се добре и аз, и хората, които работят. И децата ми също обичат планината, особено малкият ми син, който всеки ден от ваканцията с дядо си идва в Лескова. Вторият ми мотив е, заради стреса, който изживях повече от 20 години в бизнеса. Омръзнаха ми всякакви политически дейности, сменят се власти, строителството и други бизнеси са зависими от политиката. Исках да се занимавам с нещо, с което няма да преча на никого. Знам, че е трудно. Но ние сме упорити. Искам да развия този бизнес и да затворя цикъла – до модерни ферми и кланица. Мисля, че България има нужда да започне да използва даденостите на природата си, да върне традициите си в животновъдството”, казва още бизнесменът.

В последното си интервю Семко Семков споделя още, че откакто ръководи земеделска кооперация "Орхание” е изоставил страстта си към автомобилите и състезанията по офроуд, в който дълги години бе фаворит.

"Сега хобито ми са животните. През зимата ходя на лов, имаме коне – яздя, всеки свободен миг съм в планината. Тук всеки ден е състезание", обобщава той

related

Регионални 7960599846970933369

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item