stoineff

Никалета Лозанова стартира ново предаване по bTV - "Папараци"


Половинката на футболиста Валери Божинов - Николета, продължава пътя си на тв водеща. След като прекрати отношейнията си с TV7, сега тя става част от bTV. 

От телевизията съобщиха, че от 28 септември плеймейтката ще бъде водеща на предаването "Папараци". То ще се излъчва всяка събота от 22 часа.
Ето го официалното съобщение от пиар отдела на bTV:

Истинските новини от шоубизнеса влизат в ефира на bTV с предаването „Папараци” от 28 септември

Екип от професионални папараци и тайнствен детектив ще дебнат звездите в най-новото предаване на bTV. Всяка събота в 22.00 ч. водещата на "Папараци" Николета Лозанова и нейният екип ще показват скрития живот на известните личности у нас. За целта най-известната светска личност у нас ще работи заедно с над 15 професионални папараци, които ще разкриват VIP личностите в техните не толкова звездни моменти и ще ни представят доказателства за техните нови връзки, раздели и прегрешения. За първи път в българския телевизионен ефир "Папараци" ще предложи на зрителите уникални, нецензурирани и провокативни истории, заснети с модерна техника за проследяване.

"Аз самата имам амбициите да продължавам да откривам най-горещите новини от българския шоубизнес, да разплитам най-скандалните истории и да създавам сензации. През последната година се убедих, колко трудно се случва всичко това, колко усилия и ресурс са нужни, за да бъде доказана една нова любов или раздяла, но вкуса на успеха е несравним. Самата аз попадам ежедневно в „измислени” истории на страници на родните таблоиди, ето защо осъзнавам необходимостта от подобен формат, който да показва истинските новини. Всички правим разликата между това да прочетеш в пресата, че две звезди са се влюбили и между това да ги видиш прегърнати на екран", коментира водещата на шоуто Николета Лозанова.

В продължение на един час, тя и екипът й ще проверяват слухове и ще разкриват тайните на известните. Специална роля в "Папараци" ще има и светската репортерка Лили, която ще бъде критично око и ухо по време на най-интересните светски събития през седмицата. Тя ще бъде агентът на предаването, чиято роля е да разкрива пред зрителите най-любопитното от звездния живот. Телевизионният таблоид на Николета Лозанова има амбицията да показва и най-актуалните български звезди, техните неразказвани истории и лични изповеди.

related

Пловдив 133691261921575283

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item