stoineff

Мъж пребит от цигани плувал километри в р. Огоста

44-годишен мъж, пребит и метнат в река Огоста от банда цигани, е оцелял като по чудо. Петър Петров бил пребит и хвърлен в реката край село Кобиляк.

 Човекът не се предал, а плувал в пълноводната и много бърза вода. Така стигнал до Криводол, където потърсил помощ в полицията.

Инцидентът, който напомня на филм, се е случил в нощта на 7 срещу 8 септември в бойчиновското село Кобиляк, съобщава "Конкурент".


Петър, който е родом от съседното село Громшин, изкарвал прехраната си в Кобиляк като кравар. В неделя вечерта той бил в местната кръчма. Там се сбил с няколко цигани, с които имал стара вражда. Около 1 часа след полунощ се прибрал в краварника и си легнал. Два часа по-късно в стаичката му нахлул мъж, пребил го жестоко и го изнесъл навън. Там чакали още няколко човека с магарешка каруца. Те натоварили бития кравар в талигата, закарали го на брега на Огоста и го метнали в развилнялата се вода.

Час по-късно полицията научила за опита за убийство. Незабавно са организирани групи водолази, местни ловци и добрповолци, които започнали да претърсват брега на реката.


„Всички търсехме труп. Не можехме и да предположим, че човекът е оцелял”, казаха от полицията в Монтана. До 8 септември по обяд, когато от полицейското управление в Криводол се обадили и съобщили, че човекът е при тях.

Петър веднага е прибран и закаран в болница. Докторите твърдят, че краварят е изключително здрав и трениран мъж и това го е спасило.

Полицията е установила, че Петър е пребит от 24-годишния Лилян Донков. Той е задържан. По случая се води следствие.

related

Регионални 8875049578851589854

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item