stoineff

Функционални и атрактивни кухненски „помощници”


Искате да внесете малко „цвят” и разнообразие в кухнята си? Имате нужда от полезни, „високотехнологични” уреди, които да Ви спестят време, усилия и средства? Търсите интересни и оригинални „аксесоари”, които да направят готвенето по-забавно? Вижте няколко идеи за атрактивни и достъпни кухненски „помощници”.

Функционални и атрактивни кухненски „помощници”

Функционални и атрактивни кухненски „помощници


Котлон за палачинки

Обичате палачинки, но не сте особено добри в подмятането (улавянето) им или просто приготвянето им Ви се струва бавно и безинтересно? Вместо да търсите разнообразни заместители на тази вкусна закуска, по-добре инвестирайте в специализиран котлон. Този кухненски „помощник” не само ще ви спести време и усилия, но и ще направи готвенето много по-забавно. Имайте предвид, че котлоните за палачинки се предлагат в различни размери и с разнообразни екстри (функции). За да не се „изгубите” в океана от модели е хубаво предварително да изберете най-подходящия вариант за Вас и Вашето домакинство.

Шоколадов фонтан

Този кухненски „аксесоар” може да раздвижи дори „най-заспалото” парти или събитие. Ако имате голямо семейство или често събирате приятели (колеги) вкъщи то шоколадовият фонтан ще Ви бъде изключително полезен. Освен много атрактивен, този уред е и изключително функционален. Така например вместо да прекарате часове пред фурната, за да подготвите достатъчно сладки за рождения ден на детето си можете бързо и лесно да сервирате вкусен и интересен десерт. Освен шоколадът далеч не е единствената вкусотийка, която може да строи от този вид фонтани. Ако искате партито Ви да е наистина незабравимо напълнете уреда с апетитен сос (кетчуп, доматено пюре) и поръчайте или опечете мини пици или фокачи. Всичко зависи от вкуса и въображението Ви.

Машина за хот дог

Търсите си кухненски „аксесоар”, който освен полезен да бъде интересен, забавен и оригинален. Какво по-хубаво от машина за хот дог? Този уред ще Ви гарантира безброй вълшебни мигове и неустоими кулинарни изкушения. Освен лесен за употреба той е и изключително функционален. Не обичате кренвирши? Няма проблем – машината за хот дог може да се използва за печене на наденички и вегетарианските им алтернативи, за затопляне на хлебчета и чабати, както и за много други вкусотийки. Освен това повечето модели позволяват приготвянето на няколко порции наведнъж, което ще Ви спести доста време и усилия.

Чудите се откъде да се снабдите с тези атрактивни и забавни кухненски „помощници”? Right Rental ще Ви предложи голямо разнообразие от висококачествено кухненско оборудване. Продуктите на фирмата, сред които шоколадови фонтани, блендери, котлони за палачинки, супници, машини за хот дог, се отличават с функционалност, висока издръжливост, интересен дизайн и атрактивни цени. Освен това, ако се колебаете, можете да вземете някои от тези уреди под наем, за да се уверите, че са подходящи за дома и стила Ви на готвене. Инвестицията си заслужава.

related

Стоки и услуги 4155206495024597601

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item