stoineff

Митко и Наталия Дамянови са екзекутирани от засада

Последни новини. Най - вероятно убиецът е дебнел в засада семейство Дамянови и в момента, в който те са слезли от колата за били разстреляни.

 Сигналът за зверското престъпление е постъпил в полицията около 20,30 часа. (Вижте новината)

семейство Дамянови
Убитите Митко и Наталия Дамянови

Близки на семейство Дамянови разказват, че живеят в блока, до който бяха разстреляни, от години. Имат 18 годишна дъщеря. Няма сигнали и заплахи.

На място е пристигнал и главният секретар на МВР Свлетлозар Лазаров, но той отказа коментар по случая. „Това, което мога да кажа на този етап, е че е (престъплението) извършено с огнестрелно оръжие. Тепърва ще се правят експертизите. Не е коректно към момента да давам каквато и да е информация“, каза Лазаров. По думите на Лазаров, в момента се провеждат всички първоначални действия по разследването.

Убитият мъж в столичния квартал "Витоша" е Митко Дамянов, бивш строителен предприемач. Разстреляната жена е съпругата му Наталия Дамянова, която е и негов съдружник, научи БЛИЦ. Двата трупа лежат на паркинга до кооперациите на улица "Йордан Стубел" между номера 11 и 13.
Полицаите са открили осем гилзи на местопроизшествието. Предполага се, че извършителят не е бил професионалист. Очаква се днес да започне втори оглед на мястото на убийството.
Преди години столичен всекидневник публикува няколко разследвания за това, че повече от десетки души са били измамени – платили са пари за покупката на жилище на фирмата, в която е работил Митко Дамянов. Очаквали са да получат своите апартаменти, но това в крайна сметка не се е случило. Имало е заведено дело, но Районната прокуратура е преценила, че няма достатъчно данни за умишлена измама, извършена от него. Това е и една от версиите за убийството, по които ще се работи.

Ще бъдат разпитани какт

related

София 3729151692621217403

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item