stoineff

Ето как паркира Porsche, което вози депутат Баркова

Депутатката Ана Баракова не успя да избяга от журналистите в кулоарите на парламента.

 След няколко опита да се покрие, тя трябваше в крайна сметка да обясни за луксозния автомобил, заснет на паркинга на столичен мол, който е с пропуск на нейно име.

Баракова заяви, че автомобилът „Порше Кайен“ не е неин, а на неин познат, когото използва за „транспортна дейност” при нужда. Тя самата дори нямала книжка.


Колата е извън очертанията на паркинга, на който има достатъчно свободни места.

„Тази кола не е моя. Тази кола я ползвам при определени моменти, когато се налага да си осъществя своята транспортна дейност. Тя е на мой познат и го използвам при определени моменти, когато трябва да осъществя транспортна дейност. Аз не я карам колата. В случая шофьорът е виновен и ще си понесе последствието, както се полага по закон. Аз нямам шофьорска книжка”, каза Баракова.

Баракова не е единствената дама от 43-ото Народно събрание, която използва по странен начин депутатския си стикер.

Миналата седмица зрител на bTV алармира за автомобил, "кацнал" върху тротоара в близост до жилищна кооперация в София. На предното стъкло на автомобила - отново имаше стикер, издаден от парламента на името на народната избраничка от "Атака" - Миглена Александрова.

barkova-stiker
В парламента репортер на телевизията попита Александрова, която е и член на транспортната комисия, редно ли е да се спира по тротоарите. Депутатката на Волен Сидеров отговори надълго и нашироко колко е противозаконно и как дори и депутати нарушавали законите, смятайки че парламентарните стикери на предните стъкла са достатъчен мотив.

В този момент репортерката показва снимката на неправилно паркирания на тротоара може би от самата Александрова автомобил. Депутатката в началото каза, че не го разпознава. После призна, че в партията ползват такива служебни коли, но тя не карала нито една от тях.

Александрова не можа да отговори как лично издаденият само на нея депутатски стикер се е озовал на предното стъкло и още веднъж отрече тя да е нарушителят.

related

Политика 664451255634340209

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item