stoineff

Бирмата се е бил с охранители в клуб "Котън"

За меле с Георги Станоев, Малката Бирма, в столичен клуб пише БЛИЦ позовавайки се на данни от очевидци.

 Бившият приятел на фолкдивата Преслава е влязъл в стълкновение с охраната на клуб "Котън" в Студентски град и е пострадал. Тарапаната е станала вътре, но след това се е изнесла отвън.

Инцидентът се е развил след полунощ по време на афтърпарти след наградите на телевизия "Планета", на което са се вихрили певица № 1 на годината Преслава и Фики Стораро.

От столичната полиция потвърдиха, че около клуба е имало инцидент, на което е откликнал екип на СДВР, но отказаха подробности. Само подчертаха, че никой не е подал оплакване по-късно.

Малката Бирма бе сочен дълго време за гадже на Преслава и дори се заговори за сватба, но напоследък се твърди, че двамата не са заедно. Клюки ту ги разделят, ту ги събират, като се твърди, че по време на връзката двамата са стигали до люти разправии.


Слухове носят, че Бирмата е бил изключително ревнив, което непрекъснато е съсипвало връзката. Носи се и мълва, че заради болезнената си ревност Бирмата е спретнал чутовен скандал миналата година на морето на Преслава. При едно от участията й в морска дискотека Бирмата се заял с нея, че прекалено флиртувала с публиката. В отговор на това гласовитката му запратила в лицето стъклена чаша и му разцепила веждата. Страстите помежду им ескалирали и нещата стигнали до ръкопашен бой, а влюбените били разтървани от охраната на заведението.

related

новини бг 2261584054366519984

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item