stoineff

Последни новини за убийството на Стефан Техов (СНИМКИ 18 +)

Последни новини за убийството на Стефан Техов
Снимки на убития - Под ТЕПЕТО

Новият показен разстрел вдигна цялата пловдивска полиция на крака тази нощ.

 Неизвестен килър уби 65-годишния бизнесмен Стефан Техов пред входа му в жилищна сграда на бул. „Шести септември”, срещу входа на Спортното училище в Пловдив, пише "Под тепето".

Жертвата е застреляна с куршум в главата. Екзекуцията е станала около 21.30ч. тази вечер, като сигнал за случилото се в полицията подали съседи на Техов.

Основната версия, по която се работи за разстрела на сарафина Стефан Техов в Пловдив тази нощ, е убийство с цел грабеж. Това каза пред БНТ министърът на вътрешните работи Веселин Вучков. Той уточни, че има и други варианти, като всички възможни версии се разследват.
Министърът увери, че са предприети всички необходими мерки за разкриване на извършителите. Случаят е предаден на прокуратурата. Разследването продължава.

По отношение на зачестилите убийства в страната от началото на годината, извършени най-вероятно от професионалисти, Вучков каза: „Не ги е страх от показни акции, страх ги е само от мириса на съдебна зала”

Районът около местопрестъплението и в момента е отцепен от полиция. Криминалисти и съдебни медици кръжаха около трупа на разстреляния в продължение на 40 минути. Там бе и директорът на МВР- Пловдив Пламен Узунов. Разпитват се живущите в цялата зона около Спортното, а униформени полицаи ровят в кофите за смет в търсене на оръжието на покушението или други улики.


По непотвърдена информация бизнесменът е бил причакан и разстрелян почти от упор малко след като паркирал колата си след работния ден пред блока си. 

Бил застигнат от куршума малко преди да влезе във входа, на самата улица. Съседи смятат, че атентатът е организиран и планиран, тъй като Техов всяка вечер имал един и същи маршрут. Те разказаха пред Под тепето, че той е собственик на едно от най-старите чейндж бюра на центъра, но от много време имал и странични бизнеси. Често се прибирал с големи суми у дома. Ужас стана в тази държава. Човек вече да не излиза от дома си, коментираха на мястото на убийството хора от квартала.

Последни новини за убийството на Стефан Техов
Снимки на убития - Под ТЕПЕТО

Снимки на убития - Под ТЕПЕТО

Снимки на убития - Под ТЕПЕТО

related

Регионални 9099551487893952521

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item