stoineff

Развратна учителка се възползвала от учениците си

Гимназиална учителка от американския град Колдуел е обвинена в секс с непълнолетни ученици. 

Срещу нея е повдигнато обвинение от 40 точки. Спред властите в американския щат Ню Джърски 35-годишната Никол ДюФолт е спала най-малко с две момчета - на 14 и 15 години.Сексът е станал многократно през 2013 и 2014 година, като повечето са се случвали или на територията на училището или в колата на даскалицата.

Обвиненията срещу учителката бяха повдигнати във вторник. ФюФолт е разведена с две деца. Преди да бъде арестувана през септември е преподавала няколко години в гимназия Колумбия. Пусната е под гаранция в размер на 500 000 долара.

Адвокатът й твърди, че обвиненията срещу клиентката му са в противоречие с нейното безупречно минало и работата й като професионалист.

В документите по делото се казва, че полицията е открила в дома на ДюФолт видео, на което преподавателката прави орален секс на една от своите жертви. Доказателствата срещу палавата преподавателка включват самопризнанията на най-малко пет от нейните жертви.

Също е известно, че ДюФолт е излъгала в своето резюме относно своя професионален опит.

related

Свят 5870924749689864331

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item