stoineff

Охранители убиха инвалид по особено жесток начин в "Гранд Мол"-Варна.

Тримата гардове от охранителната фирма "Джи Ем секюрити" са биели на почивки цели два часа нещастния Нягол, който се свлече и почина от жестоките си травми в "Гранд Мол"-Варна. 


Зверското убийство на 52-годишния болен мъж е станало в един от служебните коридори на паркинга на търговския център, пише "Стандарт"


След като се изморили да му нанасят ритници и юмруци, тримата биячи са си тръгнали, а мъжът, люлеейки се, се добрал до първия етаж, където паднал и издъхнал. Затова, когато са го видели да се клатушка, търговците от съседните магазини го взели за клошар и пияница.

Тогава беше съобщено, че несретникът починал от естествена смърт. На зверския побой обаче е имало и двама свидетели, според записите на камерите в мола. Според данните от аутопсията мъжът е жестоко пребит и е починал от травмите си вследствие на побоя.

Срещу задържаните охранители Ангел, Красимир и Цветан е повдигнато обвинение за предумишлено убийство, извършено по особен жесток начин и по хулигански подбуди, казаха от Варненската окръжна прокуратура. Тримата са задържани за 72 часа и в петък ще бъдат изправени пред ВОС за гледане на мярката им задържане под стража, за която най-вероятно ще настоява държавното обвинение.

Цветан бил с най-малък стаж в охранителната фирма. Колегата му Красимир е там от 1,5 г., а и скоро щял да се жени. Миналото лято на тържеството за 4-годишнината от откриване на мола поискал пред всички ръката на любимата, "въоръжен" с огромен букет цветя. Дамата на сърцето му работила като продавачка в търговския център. Но явно така желаната и романтична сватба няма да се състои. Ангел бил с най-дълъг стаж в мола, където работил от 3 г.

Зверски убитият 52-годишен Нягол Петров не е бил бездомник, а болен от шизофрения, съобщиха негови близки пред "Варна утре". Той пиел редовно лекарствата си, не бил агресивен, а много кротък човек. Обичал да обикаля в мола, да гледа лъскавите витрини и да пие кафе. Живеел с брат си, снаха си и болната си майка на легло в къща до зеленчуковата борса между двата мола в града. Оттам и през автогарата минавал любимият му и редовен маршрут.

"Потресени сме от жестокото убийство, ръководството на "Гранд мол"-Варна напълно се разграничава от такива деяния", каза управителят Иво Генов. След като прокуратурата излезе с окончателно становище и се изяснят фактите, един от собствениците на търговския център - Офер Миретски, ще обяви дали ще бъде продължен договорът с охранителната фирма ""Джи Ем секюрити" или не.

related

новини бг 2135208667295031023

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item