stoineff

С какви обувки да отида на бала?

obuvki-za-abiturientskia bal
Ако тази година сте абитуриенти, значи е време да се подготвяте вече за бала. И ако все още не сте си избрали с какви обувки да завършите тоалета си, ние ще ви помогнем с някои модни съвети.

Момичетата винаги си мислят, че при момчетата нещата стоят много по- лесно. Но понякога и те се оказват на задънена улица. Изборът на мъжки обувки трябва да е съобразен със стила на костюма, в зависимост от това дали той е строго официален или в малко спортен стил. Към днешна дата на пазара се предлага изключително много богат асортимент от всякакви модели- официални и спортно елегантни мъжки обувки, изработени от различни материали. Сред най- актуалните са комбинациите от кожа и лак. Но ако костюмът ви е в спортно елегантен стил, заложете на тези обувки, които предимно са само от кожа и задължително леко заострени, за да излъчвате класа.

При момичетата изборът на перфектните обувки винаги е била трудна задача, но тази година е още по- трудна. И причината за тяхното затрудняване е самият месец, през който се състои абитуриентският бал. Времето през месец май винаги е било променливо и повечето се чудят дали да изберат затвoрени дамски обувки или отворени. Най- добрият съвет в случая е да заложите на класическото, а именно- черната класическа официална обувка. Тя може да бъде с много тънко токче, остра или с платформа в предната си част, но задължително условие- лачена. Дамската чантичка задължително да си подхожда по стил с обувките. Няма значение какви са цветовете, те са най- разнообразни, просто изберете този, който ще бъде актуален за сезона.

Другото условие при дамите е, когато избират обувките си, те трябва да съобразени с дължината и цвета на балната им рокля. Дамските обувки с висок и тънък ток са подходящи за всякакви дамски официални тоалети.



related

Стоки и услуги 237068425469245877

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item