stoineff

Скандал в ефир! Държавен рекет. Дюнерите с червеи били снимани в контерйнер!

Горещи страсти избухнаха в сутрешния ефир на Нова телевизия. Темата за държавния рекет бе продължена в остра дискусия между Аладин Харфан, производител на пилешко месо, и шефа на Българската асоциация по безопасност на храните (БАБХ) Пламен Моллов.


„Въоръжен” с куп бумаги и документи, чиновникът не успя да защити позицията на ведомството си. Бесен от системно упражнявания върху него държавен рекет, бизнесменът заяви, че подобна наглост няма никъде по света и това беззаконие трябва да спре.

„В България има 500 по-големи дружества от мен. От мен ли намериха да искат 10 000 лева? Колко пъти съм ходил при господин Моллов, да разговаряме, да му обясня, че ме притискат и шантажират. Така, както правят истинските рекетьори – ако не платя, започват проверки. Ама проверки до дупка. Без почивка”, заяви Аладин Харфан.

Негова служителка поясни, че „доказателствата” на БАБХ – че има червеи в дюнерите, произведени от фирмата, са снимки, направени до контейнерите за боклук. „Явно не сме перфектни, но се стремим да бъдем максимално изрядни. Тук обаче сме се събрали да говорим за държавния рекет, който тормози не само нашата фирма, но и десетки други като нас”, заяви служителката.

Пламен Моллов млъкна „обиден” и заяви, че ако така го овикват, няма да участва в дискусията.

related

Политика 4449039017451489634

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item