stoineff

Какво казва букетът цветя?

Ако искате да предадете послание чрез букет цветя, обърнете внимание на следните три критерия- цвят, символика и количество.


Като количество броят на цветята винаги трябва да е нечетен. Никога обаче не подарявайте 13 броя. Когато цветята са повече от 12, числото трябва да може да се дели на 6.
Три броя цветя означават уважение; 5 броя- признание; 7- любов, а 9- обожание.
Когато цветето е само едно, то показва на любимата, че тя е единствена.
От голямо значение е и цветът на цветята. Ето какво означават те:
Червения цвят показва любов и страст; белият- чистота и невинност; розов- искренна любов’ оранжево- радост и празник; синьо- вярност; зелено- надежда; лилаво- достойнство и величие; златно- богатство.
Какво казва букетът цветя?

Трябва да знаете и символиката на цветята, която е различна в различните страни и култури.
Също така от голямо значение е възрастта и статуса на жената, освен повода. Когато избирате букет цветя на любимата си, се съобразете с нейния вкус и взаимоотношенията си. Разберете какви цветя харесва тя. Ако не сте наясно, винаги можете да заложите на букет от рози. Ако букетът е предназначен за съпругата ви, той трябва наистина да бъде голям и за предпочитане са червените рози. По този начин ще се обясните в истинска любов.
Някои жени смятат розите за банални, затова трябва да внимавате в избора си на букет. В такъв случай можете да изберете екзотични цветя.
Орхидея например е чудесен избор. Тя се поднася единично и казва на любимата ви, че тя е единствена и неповторима.
Ако сте влюбен и не се осмелявате все още да разкриете чувствата си, тогава поръчайте доставка на цветя. Това може да направите и в случай, че нямате възможност да бъдете с любимата си в определен ден. Също така не забравяйте да поръчате и картичка с пожелание към букета. Винаги можете да направите поръчка по интернет в магазин за цветя online.

related

Стоки и услуги 693755869925355871

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item