stoineff

Полицаите разполагат със снимка на убиеца на Георги


Убиецът на деветокласника от Търговско-банковата гимназия се издирва по снимка от камера 5 дни, след като Георги беше намушкан фатално в стомаха. Ученикът чакал приятелката си в Борисовата градина, когато го заклали. Сега полицията е стигнала до нова следа, пише "Телеграф".
Разследващите разполагат с видеоизображение на на човек, за когото се предполага, че може да има връзка с жестокото престъпление. В момента всички опити са насочени към идентифициране и откриване на лицето, заснето от камера. "Работи се активно, има насока, но нищо повече не можем да кажем", лаконични бяха криминалисти.

Освен десетките клипове и видеонаблюдението в София полицаите са обиколили и всички сдгради в района, на които има охранителни камери. Изгледали са редица записи, като полицаците са търсили изображения на лица, отговарящи на предварително изготвен профил на извършителя.

Търсени са младежи, които са се движели по двама-трима. Предполага се, че убиецът трябва да е на същата възраст или близка до тази на 16-годишния Георги. Изгледани са и записи от спирките на метрото. Допуска се, че това е импулсивен човек, който и друг път е вадил нож. Засега от полицията оказват каквито и да е подробности около заснетото лице.

related

новини 844058968194817780

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item