stoineff

"Towing – Пътна помощ" - полезен, безплатен инструмент за шофьори

Вероятно всеки шофьор е изпадал в незавидната ситуация да се озове на средата на нищото с повреден автомобил. 
В такъв момент е много важно да има към кого да се обърнем. Ако нямаме приятели с технически познания в сферата на автомобилите, или такива които да ни изтеглят, то трябва да прибегнем към услугите на пътна помощ. В такива стресови моменти, често не влагаме достатъчно внимание в подбора и в последствие заплащаме цената за това. Резултатите, които намираме в интернет са сравнително лесни за манипулиране и така използвайки търсачка има голяма вероятност да се „насадите на пачи яйца”.

Това е и основната причина, поради която решихме да създадем нашето мобилно приложение. Към момента завършена версия е налична само за устройства, използващи операционна система Android, но усилено работим по лансирането и на такава за iOS, а в последствие евентуално и Windows версия. Софтуера е с големина 6.5 МБ и веднъж изтеглено, би могло да работи и без наличие на интернет. Актуализациите са разделени на две нива: софтуерно и информационно. Първите са свързани с функционалността и екстрите в апликацията, а вторите са свързани с информацията свързана с пътните помощи.

Пълната функционалност на Towing – Пътна помощ се разкрива при наличие на интернет и GPS. Тогава потребителите могат да изтеглят най-актуалната информация (бел.ред. информацията се редактира почти ежедневно), а благодарение на позициониращата система приложението ви показва най-близките пътни помощи до вас. Освен че сортирането е в реда от по-близки към по-отдалечени, ползвателя вижда приблизително разстояние, както и приблизително време, за което превозвача би могъл да достигне до точката.

Towing – Пътна помощ е един много полезен, безплатен инструмент за хората, които шофират и пътуват. Телефоните са ни пълни с всевъзможни безсмислени приложения като започнем от Антикомарник, преминем през разни screen saver-и и завършим с нещо като говореща котка, която повтаря всичко казано от нас. Towing заема същото място колкото една mp3-ка, но в същото време би ни спасила кожата, превръщайки се в „паник бутон”. Приложението може да свалите от тук: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Towingrelated

Технологии 766747477409375630

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item