stoineff

Превоз на цели товари от България до Холандия, Португалия и Испания

Превоз на цели товари от България до Холандия, Португалия и Испания

Спедицията, транспортът и логистиката са важен сектор, развитието на който води до положителни за икономиката на страната резултати: отношенията между страните се задълбочават, полагат се основи на стабилни бизнес партньорства, привличат се чуждестранни клиенти и инвеститори, като по този начин се създава благоприятна среда и условия за икономически подем.
„ИА ТРАНС“ ЕООД е фирма, работеща в сектора на транспортните услуги, логистиката и спедицията. Макар и малко звено в сферата на транспорта и логистиката, фирмата предлага изгодни условия, работа по европейски стандарти и висококачествено обслужване, с които да спомогне за укрепването на международните търговски отношения. Фирмата организира регулярни групажни линии до Холандия, Португалия и Испания, както и транспорт на цели товари до тези и други европейски страни, сред които Англия, Германия, Италия, Австрия, Франция, Румъния, Турция, Гърция и др.
Ако търсите сигурен доставчик на логистични услуги, който да Ви предложи изгодни цени, експресни срокове, застраховка при евентуална злополука, модерно оборудване и професионално отношение – „ИА ТРАНС“ ЕООД ще Ви предложи всичко, от което имате нужда. Фирмата разполага с охраняем паркинг и складова база, с иновативно оборудване и разнообразие от превозни средства, за превоз както на стандартни, така и на извънгабаритни, опасни и хладилни товари.
Клиентите, които се нуждаят от фирма за международен транспорт са заети хора, международната търговия поглъща много време, сили и ресурси.  „ИА ТРАНС“ ЕООД  цени времето  на своите клиенти, ето защо изцяло поема грижата за възложените товари. Вие указвате местоположението на товара и кога и къде да пристигне, всичко останало поема фирмата – товаро- разтоварителни дейности, съхранение, транспорт, палетизиране и фолиране, ако е необходимо.

Не се колебайте да се възползвате от услугите на „ИА ТРАНС“ ЕООД, ако търсите надежден партньор за осъществяване на международен превоз на групажни и цели товари по релации: България- Холандия- България, България – Испания- България и България - Португалия –България

related

новини 2748345781201737247

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item