stoineff

Ремонт на електрически механизъм за автостъкла

Ремонт на електрически механизъм за автостъкла



Повредата на механизма за задвижване на стъклата, не е труден за отстраняване проблем, но определено е сред най- фрустриращите, особено в разгара на лятото, и ако колата няма климатик. Причините за повредата на машинката за ел. стъкла могат да бъдат от най - различно естество, но най- разпространената е износването на ел. механизма.




Винаги при разваляне на коя и да е част на автомобила, възникват въпросите: „Подлежи ли на ремонт? Нова или втора ръка?“ Когато става въпрос за ел. стъкла, има едно място, където не само ще получите отговор на тези въпроси, но и ще бъдете обслужени незабавно - Микрон Доцев“ ЕООД - лидер в производството и ремонта на стъклоповдигачи за ел. стъкла.


Фирмата извършва надежден и навременен ремонт на електрически механизъм за автостъкла, задвижващи ел. стъклата. При неправилно функциониране на ел. модула на стъклото, тук ще откриете всичко необходимо, свързано с поправката на ел. стъклата - ремонт на платки, ел. моторчета и бутони, както и подмяна на нефункциониращи с нови. „Микрон Доцев“ ЕООД предлага обстоен преглед, професионален съвет, качествено обслужване и преди всичко бърза реакция.


Не винаги поправката на възникналата повреда в ел. инсталацията на стъклата на автомобила е разумно и задоволително за клиента решение, ето защо от „Микрон Доцев“ ЕООД предлагат подмяна на старите и неработещи части с нови. Дори когато не можете да откриете наличен механизъм за Вашия автомобил, няма място за притеснение. При нужда от ремонт и рециклиране на механизми за ел. стъкла на всякакви превозни средства, свържете се с „Микрон Доцев“ ЕООД и Вашият проблем, ще бъде решен ефикасно. Фирмата разполага с модули за ел. стъкла, почти за всяка марка автомобили и предлага професионални комплексни решения: монтаж, демонтаж и изработка на платки и бутони за ел. стъкла, рециклиране и производство на стъклоповдигащи механизми. Ел. стъклото Ви ще бъде поправено, без губене на време, без затруднения, без вайкане - дори ще забравите, че изобщо сте имали такъв проблем.

related

Технологии 969385247243986827

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item