stoineff

Зверско изнасилвана две седмици и простреляна разказва историята си


Момичето разказа историята си пред камерите, но изрично настоя лицето му да бъде скрито. Снимка NDTV


Тинейджърка от индийския Дели разказа пред камерите на местната телевизия NDTV как две седмици бандити я изнасилвали, после я простреляли три пъти в крака и един път в рамото. Накрая я хвърлили в кладенец с идеята да умре. Но селяни от близкото населено място чули виковете и я спасили, съобщи АФП.
Момичето е само на 14 и бива отвлечено още през ноември миналата година, докато отивала до денонощен магазин в Западен Дели.Тогава трима я нападат изневиделица и я натикват в кола с тъмни стъкла. Държат я в тъмна стая, където и се изреждат.

"След като си играха с мен цели две седмици, ми казаха,че щели да ме пуснат. Натикаха ме пак в същата кола и отидохме до някакъв магазин да си купят алкохол. Аз обаче нямах представа, чe близо до него има кладенец.", описва мъките си момичето.

"След като направих две крачки усетих ,че съм простреляна на три места- в крака и после още един път в рамото Не усещах нищо, цялото ми тяло беше изтръпнала и след това припаднах", разказва момичето.

Тя се събудила цялата мокра и трепереща - била на дъното на кладенец, където била хвърлена с надеждата да умре. Тя започнала да крещи ден след ден. Агонията и трае четири дни. На петия хора от близкото селце чуват стоновете й. Идват и я спасяват. Закарана е по спешност в болница.

Полицията се задейства и арестува 6 човека за зверството над момичето.

related

новини 7264147429598614740

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item