stoineff

Гледат ли българите трейлъри?

Според вас, колко хора в България гледат трейлъри за нови филми? 

Гледат ли българите трейлъри?

Щом четете тази статия, вероятно вие също сте един от тях, които отделят малко време, за да видят какво скоро ще дават по кината или ще могат нелегално да го свалят. Вероятно вие сте от тези хора, но нека малко да стесним кръга, като премахнем няколко групи.

Първо, бабите и дядовците. Да, знаем че има някои, които знаят повечко, но те се броят на пръсти и на кино не ходят, така че ги изключваме. По-възрастните ви роднини, като майка, баща, чичо, леля и т.н. и тук има някои, които се интересуват от филми, но те също са прекалено малък процент. Нека да се насочим към младото поколение, което се рови в интернет всеки ден, без значение дали търси или гледа нови филми или изобщо филми.

Любопитен факт би било, че дори от тази целева група, на всекидневно забилите глави в телефона, но малко от тях изобщо се фокусират да търсят нови филми или трейлъри изобщо. Най-често виждат някой нов филм, когато той бива споделен от някой техен познат или изобщо споделен на публично място. Друг начин да видят някой трейлър би било да видят реклама на филма някъде. Банер или някаква анимирана картинка, която просто да ги накара да кликнат на тази реклама. Това също е доста често срещано явление и точно така се случват повечето гледания на трейлъри.



Кината също спомагат за търсенето на нови филми. Когато някой иска да отиде и да гледа филм, преди това преглежда сайта на киното в което ще ходи. Какви филми има и щом видят филма, просто проверяват за какво става дума в интернет. Толкова е просто.
И след всичко казано до тук, можем да си направим няколко прости извода. На кино ходят само по-младите и някои възрастни, които са умолявани от децата да отидат за да гледат някоя анимация и родители, които искат да заведат децата си на кино само за да се кротнат малко или да им измислят друго занимание.

Младежите, които обожават да гледат нови филми все по-често и то по няколко човека и хората, които просто искат да видят нещо различно от филмите, които се въртят по телевизионните канали вече няколко години наред.

related

новини бг 122460365950742000

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item