stoineff

Ужасявящи кланета между терористите в Сирия

Ужасявящи кланета между терористите в Сирия

Терористичните групировки в Сирия активно се унищожават една друга: бандитите на ДАЕШ са отрязали краката на пленени членове на „Джабхат ан Нусра”. Фронтът на свой ред е атакувал „Армията на Исляма”. За кървавите разправи в южната част на провинция Дамаск съобщава „Руская весна”.
Сводка за военните действия в провинция Дамаск за последните няколко дни. Терористите от различните групировки все по-яростно се сражават помежду си. В лагера на палестинските бежанци Ярмук до Дамаск текат боеве между ДАЕШ и „Джабхат ан Нусра”.

Сирийските медии съобщават за напрегна ситуация в южната част на провинция Дамаск в района на лагера на палестинските бежанци Ярмук след убийството на члена на „Джабхат ан Нусра” Абу Хадар Амир, ликвидиран от членове на ДАЕШ.

В резултат на втори март са започнали ожесточени сблъсъци межди терористите от „Нусра” и ДАЕШ южно от лагера. В резултат са загинали четирима души, мирен жител и трима членове на „Нусра”.

Сраженията в района на лагера са продължили и през следващите дни. Бандитите от ДАЕШ са пленили Махнад Фархуд, представител на Националната коалиция в южните райони на Сирия, и Басил Айюб, отговорен за въпросите на оказването на помощ в лагера Ярмук. След пленяването му, Айюб бил завързан и влачен по улиците на лагера.

На 4 март вечерта бандитите от „Фронт ан Нусра” са атакували щаб на „Джейш Ал Ислам” в града Арабейн и са успели да го поставят под свой контрол.

ВВС унищожиха керван на ДАЕШ

В предградие на Дамаск ВВС на 4 март атакуваха керван на ДАЕШ в района Тел Дакун. Автомобилната колона е била изцяло унищожена, ликвидирани са и няколко ислямисти.

Бойни хеликоптери на сирийската армия са обстрелвали позиции на терористите от „Джабхат ан Нусра” в Хан Аш Шейх в Западна Гута и предградието Дума.

related

новини 6103267348654532251

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item