stoineff

Избелване на зъби в домашни условия. Бързо и лесно.



Всички много добре знаем, че с години, зъбите започват да се занемаряват, въпреки ежедневната поддръжка. Особено при пушачите и хората, които употребяват кафе, чай, вино, определени храни, знаят, че с времето започват да се появяват петна по зъбите, с които човек трудно може да се пребори. 

За това днес ще ви предоставим малко информация, затова как може лесно и ефикасно да си помогнете, относно този често срещан проблем.

Лентите за избелване на зъби започнаха да навлизат в България от 2009 година като най пuпопулярните са с марка Crest. Все по – масово започна и тяхното използване, както от обикновените хора, така и стоматолозите.

Те се използват лесно и удобно, а ефекта им е изключителен. Като цяло има и други продукти за избелване на зъби като шини, гелове, пасти и други, но ефективността им няма да има така нареченият ефект „уау”, както и продължителният искрящо бял цвят на зъбите. 

Избелващи лентички за зъби могат да се използват, както в домашни условия, така и на работното място. Има различни модели и пакети на лентите за избелване на зъби. Има за 7 дни, за 14 дни, и за повече. Има ленти за избелване на горната челюст, на долната, или комбинирани, и други. 

За максимален ефект е препоръчително тези ленти за избелване да се използват два пъти годишно. Но те нямат само ефекта на избелване. Лентите помагат и при възвръщането на самочувствие при хора, които са имали не просто жълти петна при зъбите, а кафяви такива на цвят.

Този метод за избелване се препоръчва още и при хора, които за първи път се подлагат на метода за избелване на зъби.


От всичко казано до тук става ясно едно, че лентичките за избелване на зъби са лесни, удобни и практични!!! Заслужава си човек да започне да се грижи за зъбите си , като постигне усмивка на истинска звезда!!!

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item