stoineff

Онлайн филмите рязко изместиха торент сайтовете

online-filmi-vs-torrent


Какво правихме преди 20 години, когато искахме да гледаме нов филм? Разбира се, че отивахме на кино или най-малкото, което е запазвахме си място и билет за премиерата в случай на наистина нетърпимо желание и силно очакване. А какво правихме, когато ни се гледаше нов филм преди 10 години? Естествено, че влизахме в сайтове за торенти, сваляхме избрания филм, чакахме, тръпнейки, да се свалят файловете на компютъра ни от 30 минути до 2 часа, а после преглеждахме цялата мрежа само и само да намерим подходящи за торент файла субтитри. Какво обаче правихме, когато ни се гледаше нов филм преди 10 дни? Преди 20 минути...? Гледахме онлайн филм!

Тенденцията е, че онлайн филмите и платформите, създадени за такива, рязко изместиха торент сайтовете. Самите торент сайтове печелиха най-често пари от трафик, но понякога дори изискваха сваляне на конкретна програма, която промотират, за да се изгледа дадения филм. Нещата при сайтовете за онлайн филми днес седят по съвсем сходен начин. И тези собственици на страници или компании печелят най-вече от трафика, който докарват онлайн потребителите и кино маниаците. Нещата се промениха по-скоро за самите тях, потребителите. Защото колкото по-назад се връщаме, както видяхте и в примера ни по-горе, толкова повече време ние трябваше да чакаме, за да успеем да изгледаме желания филм. В торент сайтовете чакахме около 2 часа. Днес не чакаме обаче изобщо. Когато намерим подходящ сайт за online filmi, директно избираме желаното заглавие или търсим такова, а след това натискаме само един бутон и сме готови да гледаме. Както се казва, не остава дори време да си направим пуканки в микровълновата.

Хората днес – със забързаното си ежедневие и напрегнат график – ценят времето си и не обичат да го пилеят на вятъра. Затова и те на 100% предпочитат да гледат онлайн филми пред това да ходят до киното и да плащат билети, камо ли пък да седят 2 часа и да гледат глупаво в една точка в компютъра, докато торентът се свали. Няма спор, че торент сайтовете са на път да пропаднат в дън земя или по-скоро, да си останат в миналото, защото бъдещето, категорично е в сайтовете за онлайн филми!

Ако си търсите такъв и се чудите къде можете да гледате филми онлайн, без да чакате или да се регистрирате, препоръчваме ви горещо filmitebg.com. Разбира се, изборът е ваш и можете да намерите и много други подобни сайтове.

related

новини бг 2670499452455864859

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item