stoineff

Какви реклами ни влияят, според зодията ни

Живеем в свят, който функционира благодарение на рекламите. 

На където и да се обърнем ги виждаме, въпреки че много хора се опитват да ги игнорират. Вие виждате реклами всеки ден, независимо дали става дума за уеб страници, билборди, докато шофирате, клип преди филм, или в средата на телевизионно шоу. Хиляди рекламисти, маркетолози, психолози се стремят да създадат “Най-добрата реклама”, която да предизвика емоиционална реакция и да има дълбок ефект върху начина, по който мислим и изборите, които правим. Но всъщност, знаете ли, че рекламните съобщения ви влияят и според вашия зодиакален знак, откриха от crops.
Въздушните и огнени зодии обичат динамиката и движението, заради това на тях им показвайте рекламни спотове със звук. Те са подвластни на телевизионните и радио реклами. Земните и водните знаци ще спечелите със статична реклама. Обожават цветни картинки и може да достигнете до тях чрез реклама във вестници, билборди и банери в интернет.

● Овен- Интернет реклама. Овенът обича да прекарва времето си в интернет пространство и да пазарува от там.
● Телец- от уста на уста. Телците не обичат да гледат телевизия или да си губят времето в интернет. За да направят покупка за даден продукт те питат поне 10 човека около себе си.
● Близнаци- Те обичат рекламите. Всички видове. Близнаците са най-големите “прахосници” на пари и пазаруват в несвяст.
● Рак- Реклама в социалните мрежи. Раците са фенове на социалните мрежи, така че може да ги “облъчвате” там.
● Лъв- Телевизия. Сериали, шоу програми, новини, но рекламните блокове са любимата част на лъвовете. Те се възхищават на креативността и посланията, които се предават.
● Дева- Транспортна реклама. Девите като Стрелците, прекарват много време на вън.
● Везни- Радио реклама. Животът на Везните преминава в шофиране. Те се информират за външния свят от радиото.
● Скорпион- реклама в списание.Те четат всички луксозни бизнес и лайфстайл издания.
● Стрелец- билборди. Обичат да се “шлаят” по улиците. Поради тази причина ще ги грабнете с присъствието на улицата.
● Козирог- реклама във вестник. Козирозите обичат да преглеждат спортните страници, дори и представителите на женския пол. Те помнят много добре продукта показан до новината за поредния успех на любимия им тенесист, например.
● Водолей- реклама в кино. Те със сигурност ще запомнят какво сте им показали непосредствено преди филма, който са избрали.
● Риби- флайери и брошури в пощенската им кутия. Най-любимото нещо на зодия риби е да се прибере след работа и да разучи подробно новите промоции и каталози от пощенската кутия.

Какво и да искате да представите, най-добрата реклама е добре планираната.


related

Любопитно 1410629652381803006

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item