stoineff

Рай за дамите и обувките

damski-obuvki-2016

Съвремието ни спокойно може да бъде оприличено на своеобразен рай за дамите и обувките. 

Никога преди не са се предлагали толкова различни по размер, вид, височина и цвят обувки. Днес всяка дама може да избира от стотици модели дамски ботуши, дамски боти, зимни обувки, както и множество сандали, чехли и различни обувки за лятото.
Оказва се, че от 19 век насам учените изследват взаимовръзката между различните видове обувки, предпочитани от една жена и нейния характер. Тези проучвания идват да ни покажат редица интересни неща, за които не се сещаме, когато забележим едно момиче със спортни обувки или официални обувки.
Ако една дама предпочита през по-голямата част от деня да се разхожда с обувки с висок ток, независимо дали е на работа, в парка или на нощен клуб, то трябва да знаем, че такава дама е със самочувствие. Това е така защото този род обувки е труден за носене и както би могъл да подчертае женствената фигура и да накара един дамски крак да изглежда добре, то може и да го загрози. Ако една жена носи такива обувки редовно, то тя определено има самочувствие и обича да изглежда секси и да привлича мъжките погледи. Такива жени са малко или много материалистки, те не обичат да се заобикалят с евтини неща. Те са целеустремени.
Ако обаче едно момиче предпочете да носи обувки с равна подметка или сандали с много нисък ток, то тя определено е романтичка и мечтателка. Такава жена вероятно има хоби, което е свързано с изкуството. Тя обича да му се отдава и всеки мъж, който иска да бъде с нея, трябва да се зареди с търпение относно нейното хоби. Такава жена е романтична и най-малкия жест може да я накара да се усмихне, но в същото време пак тези дребни неща могат да я натъжат много.

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item