stoineff

Момиче от Стара Загора закла изнасилвача си

iznasilvach


62-годишен мъж е бил убит от 18-годишно момиче в жилището си на старозагорската улица “Чая”, съобщиха от МВР. Убийцата е задържана.


Тя е била изнасилена. Вчера в 10.29 часа на тел. 112 е получен сигнал от 41-годишна старозагорка, че е намерила трупа на чичо си Богдан Стоянов Динев в дома му.

На място е изпратен екип криминалисти. При извършения оглед е установено, че по тялото на 62-годишния мъж има множество порезни рани в областта на корема и слабините. Смъртта му е настъпила вследствие на кръвозагуба.Малко по-късно е задържана и убийцата – 18-годишна девойка от Стара Загора. Повдигнато ѝ е обвинение и е задържана за срок до 72 часа с постановление на Окръжната прокуратура.

От пресцентъра на държавното обвинение съобщиха, че са назначени множество експертизи – съдебно-медицинска на трупа, съдебно-медицинска на обвиняемата, психолого–психиатрична на обвиняемата, както и за изследване на веществени доказателства.

Когато е било задържано, 18-годишното момиче е съобщило, че вечерта на 25 юли е било изнасилено от Богдан Динев.До момента е установено, че убитият мъж е многократно осъждан, изтърпявал наказания „лишаване от свобода“, включително за престъпления по глава „Разврат“ на Наказателния кодекс.

Същевременно обвиняемата няма противообществени прояви и не е осъждана. Ученичка е в елитно училище в Стара Загора и с отличен успех е завършила учебната 2015/2016 година. Ученичката е работела в заведение след навършване на пълнолетието си, за да подпомага семейството си в издръжката. Именно на работното ѝ място Богдан Динев се е запознал с нея.

Очакват се резултатите от назначените експертизи,

разследването продължава.

related

Стара Загора 7627333711120735822

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item