stoineff

Терористична атака в Ница убитите са над 80


Броят на убитите при случващото се в южния френски град Ница е на път да нарастне още повече. 

Местните власти намекнаха, че се очаква да са поне 80, а нищо чудно и това число да нарастне, пише английският "Дейли Мейл". А тълпата, в която се е врязал огромният камион е наброявала поне 100 души.

А че става въпрос за тероризъм е все по-вероятно. Малко след случката с камиона, из града започнаха да проехтяват изстрели от огнестрелни оръжия, а местните бяха посъветвани да си останат заключени вкъщи. Говори се, че има взети заложници в хотел в града.
В момента в Ница е хаос, по улиците има тела на убити и все още равносметка не може да се направи.

Малко по-рано тази нощ първоначално бе съобщено, че камион се вряза в тълпа, празнуваща Деня на Бастилията през вчерашната нощ, предаде BFM TV. Камионът се забил в стълпотворението на "Променад де Англе".

Все още обаче няма официално становище за трагедията.

Вече започнаха да се появяват поредните ужасяващи кадри на мъже и жени, лежащи край пътя. В социалните мрежи се появиха и първите споделени видеоклипове. Тепърва ще се изяснява точният брой жертви, щетите, както и истинската причина за поредния трагичен инцидент във Франция.

related

новини 2568633282822861595

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item