stoineff

Най- предпочитаните горещи напитки

В студеното време, топлите напитки са изключително предпочитани. 

Всички си спомняме любимата чаша мляко с какао преди сън или сутрешната чаша чай. Аромат на канела, какао, шоколад, красива Коледна украса и приятна компания ни карат да се чувстваме щастливи и празнично. foodpanda, подбра най- обичаните горещи напитки.

1. Горещ шоколад- Има моменти, в които само чаша горещ шоколад може да ни успокои. Най- вкусната напитка може да бъде приготвена изключително лесно и у дома като ви е необходимо само мляко и шоколад.

2. Чай- Познаваме стотици видове чай, подходящи за различни състояния и заболявания. Чаят определено е най- консумираната топла напитка и е обичана от малки и големи. Чай с мед е класическата напитка, която ще ви сгрее в студените дни.


3. Мляко с какао- Това е най- обичаната напитка от децата. Обикновено се приема за закуска или вечер преди сън, заради успокояващото действие на млякото. А ако добавите и една лъжица мед, ще си гарантирате и подсилване на имунната система.

4. Кафе- Кафето е най- често консумираната напитка за възрастните. С нея почти всеки започва деня си преди работа. След това се изпива поне още едно кафе, за да ни държи свежи и ободрени през деня.

5. Лате макиато- Съдържа мляко и еспресо от добре изпечени зърна кафе. Произхожда от Италия, а днес е популярна напитка в целия свят. Сервира се в красива, висока чаша, за да видят ясно трите слоя- мляко, кафе, сметана.related

новини 4758852447748914384

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item