stoineff

8 Любопитни факта за Междузвездни войни

Гарафа за уиски 750 мл.


Алек Гинес е бил един от малкото членове на екипа, които са вярвали че Междузвездни войни ще стане хит. Той е договорил сделка за 2.25% от брутния приход изплащан на режисьора Джордж Лука, който получава една пета от всички приходи. Това го е направило много богат.

Визуалните ефекти на Джурасик Парк са били толкова разтърсващи за хората от филмовата индустрия, че са вдъхновили Джордж Лукас да работи над новите серии от Междузвездни войни, Стренли Кубрик да инвестира в Изкуствен интелект и Питър Джаксън да работи над Властелинът на пръстените

Дисни използват анти-дрони за да попречат на хората да шпионират над снимачната площада на Епизод 8


За Междузвездни войни Силата се пробужда са били похарчени 250 милиона за реклама и трейлъри, с 50 повече отколкото за самата продукция.


Джорж Лукас е разрешил на членовете на Н Синк да се появят в Междузвездни войни Епизод 2: Атаката на клонингите за да угоди на дъщеря си. След това снимките са премахнати от крайната версия.

Колин Макгрегър, брат на Иън Макгрегър е пилот от кралските военновъздушни сили с прякор Оби Две

Стивън Спилбърг все още получава 2.5% от печалбите на Междузвездни войни защото при посещението на снимките на Срещи от третия вид, Джордж Лукас е мислил, че филма ще стане по-голям хит от Междузвездни войни. Спилбърг не е бил съгласен и двамата решили да разменят 2.5% от печалбата на филмите си.

http://rockshop.bg/kaluf_za_iphone6
 Калъф за iphone 6. Снимка: http://rockshop.bg/kaluf_za_iphone6
Чубака е трябвало да бъде придружаван от хора със ярки жилетки когато са снимани сцените на Ендор в северозападния Пасифик за да не бъде объркан с Биг Фут.


Статията е предоставена от екипа на RockShop.bg


related

Технологии 8879341152589292160

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item