stoineff

Кървава касапница при терористичен акт в Берлин

terror berlin Кървава касапница при терористичен акт в Берлин

9 души са загинали, след като камион се вряза в коледен базар в Берлин, съобщава RT. Информацията е от местната полиция.


Камион се вряза в най-големия коледен базар в немската столица, в западния район „Шарлотенбург”. Намира се в близост до известна търговска улица и Мемориалната църква, която е посещавана от много туристи.

„Можем да потвърдим за 9 жертви и много загинали. Всички наши колеги са на „Брайтшейдплац”, за да разследват случилото се”, се казва в официалния Туитър профил на полициятШофьорът, който уби най-малко 9 души и рани над 50, след като се вряза с камион в коледния базар в Берлин, е арестуван, съобщава Би Би Си. Според първоначалната информация в тежкотоварния автомобил е имало и помощник-водач, който е починал.
Припомняме, че камион се вряза в тълпа посетители на коледен базар в Берлин. От полицията съобщават, че най-малко 9 души са загинали, а поне 50 са ранени.

Районът е отцепен.

На мястото са пристигнали полицаи и пожарни екипи. Полицай е заявил, че е възможно изтичане на газ.

related

Свят 5070750418217807172

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item