stoineff

Полезни съвети за рефинансиране без поръчител


На повечето от нас, поне веднъж се е налагало да потърсим кредит спешно, за да успеем да се разплатим за нещо. В друг случай, дори при план на парите ни, нещата се объркват и пари не достигат я за празник, я за мечтана почивка, я за нещо от първа необходимост или домакински уред. Тогава като най-бързо и лесно се оказва решението за бърз кредит от фирма или банка.

Какви предимства имат такива заеми?


Плюсовете за такъв вид кредити са различни. В крайна сметка те са лесни и бързи, с олекотена процедура за одобрение, няма ги излишните документи и цялата тази бумащина. Имате нужда само от лична карта, не ви трябва поръчител или да доказвате доходите си. Подобна процедура за заем от банка е доста по-тежка и сложна, а и за целта ще ви трябват доста повече документи и време. Избирайки обаче фирма за бързи кредити, спокойно можете да кандидатствате за онлайн кредит по всяко време на денонощието, през платформата на фирмата в интернет. Вариант е също да направите това и по телефона или просто да посетите физическият офис на фирмата за заеми.

Независимо от опцията, която избирате, процесът на одобрение ще бъде същият – бързо, без всякакви формалности и без хартиени бумащини. Ще получите отговор почти веднага – в повечето случаи до няколко минути след кандидатурата ви за кредит, ще знаете дали сте одобрен или не. Заема си можете да получите още в първия ден на работа на офиса, като вие избирате начина как да си получите парите – по банков път, на място в офиса на компанията за кредити и пък чрез каса на Изи пей например.

Можете също така да се възползвате от услугите на кредите консултант, работещ с много фирми. Така ще сте спокойни, че ще получите най-изгодните условия за бърз кредит. Или пък прегледайте повече оферти, в които да сравните лихви, срокове, размер на вноските и т.н.


Източник: parite.bg

related

новини 2772458564236257227

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item