stoineff

Свежи, модерни и приятно небрежни, те пасват идеално на всеки тоалет.

RoberoVenuti

Roberto Venuti е световноизвестна марка, отличаваща се с автентичен, непринуден стил и небрежни акценти, разбира се - винаги съчетани с една идея елегантност. 

В перфектния случай, те съчетават много предимства – прибрани и женствени модели, естествени материали, анатомична форма, която следва естествените извивки на стъпалото.
Всички модели се отличават с патентован дизайн, който подпомага равномерното разпределение на тежестта на тялото, гъвкавост, за да се поддържа свода на стъпалото и пружиниращи подметки, създадени по патентованата Bounce технология, осигуряваща мекота при петите и пръстите. Зашеметяващи модели в изчистена, класическа визия, патентован дизайн, осигуряващ 24 часа комфорт и палитра от цветове, в която женското сърце се влюбва от пръв поглед.

Те излъчват женственост, класа и стил, и осезаемо се отличават от всички дамски кожени сандали, които сме виждали до момента. За съжаление повечето марки обувки не предлагат подобна функционалност – или изглеждат добре, но са неудобни или са ортопедични, но доста грубовати. Това е доста неприятен момент за много от дамите, особено онези от тях с проблемни стъпала. Е, при дамските кожени сандали на Roberto Venuti няма ограничения в избора – те са специално създадени така, че кракът да бъде в оптимално здравословна позиция и същевременно са нежни и женствени! Естествените, дишащи материали не позволяват изпотяване и неприятни миризми, независимо от това колко високи са температурите навън и колко време носите обувките.

Roberto Venuti са запазената марка на модерната жена, винаги търсеща, винаги търсена и желана, винаги женствена, но в същото време естествена.

За съвременната жена, с активен начин на живот, обувките са от огромно значение за това как ще се чувства през целия ден. Независимо дали си падате по така актуалния urban style или се налага да носите по-официално облекло, винаги можете да изберете Roberto Venuti.
Не се налага да избирате между удобството и добрата визия! Дамските кожени сандали на Roberto Venuti – актуални и супер удобни!

И това лято страхотните дамски кожени сандали на емблематичния бранд са наистина вдъхновяващи. Всяка жена, която се стреми към собствен, уникален стил и обича да инвестира в качествени обувки, задължително трябва да надникне в колекцията дамски кожени сандали  на Roberto Venuti!

related

Стоки и услуги 2591725314785645290

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item