stoineff

Ваксините! Ах тези гадове докторите!



Боб растеше здрав и силен. Бързо се възстанови след раждането и наддаваше чудесно. Планът беше да кърмя до 6 – месечна възраст, а след това, като достигне тегло от четири килограма да започна да го захранвам, с плодови и зеленчукови пюрета.

С плацентата не успях да направя нищо. Разказах ви къде я оставих преди да дойде спешна помощ у дома. (Вижте историята). Мислех да я изсуша и стрия на прах, който да капсуловам на малки гранули. Тя съдържа много витамин В 12 и стволови клетки, които исках - за лечебни цели. Зная, че Ким Кардашян използваше своята плацента и това помогна при следродилната и депресия.

Когато обаче се прибрах от спешното тя се беше вмирисала ужасно. По – добре да я бях прибрала в хладилника. Четох, някъде, че маорите в Нова Зеландия засаждат дърво върху нея, като символ на връзката между майката и детето. Щях и аз да го направя, но миризмата беше ужасно отвратителна и не успях дори и да се доближа. Помолих Питър да я изхвърли. Не ме питайте - не зная къде!

В същия ден докато чатех в групата „Зелево листо” – разбрах, че всички новородени се имунизират с ваксина срещу туберкулоза /БЦЖ/ и срещу хепатит Б до изписването им от родилния дом, а от втори, трети и четвърти месец децата се ваксинират срещу дифтерия, тетанус, коклюш, полиомиелит, хемофилус инфлуенце тип Б инфекции и пневмококови инфекции.

Разтреперих се от гняв! Значи докато бях в несвяст в болницата, тези изроди са наболи детето ми и са му инжектирали телцето с отрова?

Вдигнах телефона и набрах Питър. Направо се разкрещях в слушалката:
- Една от ваксините, която са инжектирали на Боб е създадена от маймунски бъбреци, а поливалентната против рубеола, хепатит А и дребна шарка е направена от недоразвит човешки ембрион – знаеше ли това Питър? - Да не говорим за тежките метали - живак и алуминий, които целенасочено се слагат като консерванти във ваксините.

- Момент скъпа, какво става? –Той не разбираше съвсем точно за какво му говоря, но аз продължих.

- Освен, това Светлето е гледала в предаването „На Шкембе с хала” и там са казали, че предизвикват аутизъм, детски паралич и още много, много болести. Как са могли! Ще ги съдя до дупка! Не ги ли е срам да направят това с детето ми! Предупредих, ги че ние сме вегани и че вярваме в природосъобразния начин на живот!

- Спокойно, каза ми той. Ще направим една очистителна, детоксикираща диета и всичко ще си дойде на място. Без нерви, Алекс…

Винаги, като ме наречеше така, аз се успокоявах. Знаех, че ще се преборим с фармацефтичната мафия. Те не знаеха, срещу кого се изправят. Дадох на Боб, гърдата си, той засука сладко , а аз започнах нова фейсбук група – „Ваксината отнема свободата ви!”. Там щях да разкажа на всички, колко вредни и токсични са ваксините … ох и да не забравя причиняват, рак на дебелото черво, на гърдата, аутизъм и отравят децата с тежки метали… Боб заспа. Беше доста топъл – дали не вдигаше температура? Тази ваксина му е увредила и естествените имунозащитини сили. Сега детето е без имунитет.

Замислих дали да не спра да пия вода?! Все пак това е хабитата (в смисъл дома), не само на рибката Немо, която си осиновихме с Питър, но и на всички водни видове във Вселената. Аз обичам безумно всяка форма на живот и не желая да бъда причина за нещастието на тези великолепни същества. Трябва да прочета в някой сайт дали соевото и кокосовото мляко са добри заместители.

Сега ще опитам нова веганска рецепта, която научих от „На шкембе с хала”: Пъщърнак със свежи цветове от тиква и авокадо поръсени със семена от кромид лук и пресни горски билки.

Ако сте пропуснали началото на историята прочетете: Как станах човек (Из "Наръчник на вегана")*


related

Наръчник на вегана 735123620530051113

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item