stoineff

Няколко думи за интериора в офиса


В този материал ще поговорим декорирането на стените в офиса, като засегнем темите за цветовете, визията на стаята за срещи и избора на картини за офисното помещение.

Цветовете са изключително важни


Вече сте разпределили помещенията в офиса. Това е чудесно! Сега идва ред обаче на цветовете и избора на подходящи мебели. Цветовете са изключително важни за общото настроение и впечатление в офиса.

Бихте ли работили в офис, където всичко е сиво и черно?

Не би ви било приятно нали?

Би ли ви било приятно да работите в един цветен, изпълнен с настроение офис?

Убедени сме, че отговора е положителен. В такъв случай изберете цветове, които ви радват и направете декорирането на офиса по ваш вкус. Направете го, така че на вас да ви е приятно да работите в него. Много хора допускат грешката да следват някакви стереотипи относно избора на боядисване на в офиса и съответно на тях не им е приятно да работят в него. Същото е и със служителите.

Залата за срещи


Ако ви е останало свободно място за обособяване на подобно помещение, то трябва да бъде декорирано и да спазва цялата концепция на офиса. Масата в това помещение е кръгла. Кръгът е символ на единство, безкрайност и разбирателство. Ако декорирате правилно залата за срещи, можете да бъдете сигурни, че сте спечелили на 50% своите гости и преговорите биха вървели доста по-лесно.

Декорация


В България все още е прието да се спазва по-изчистената форма на офиси. Все по-често обаче можем да видим офиси, които излизат от тази рамка. Добре е да има цветя или пък някоя хубава картина в меки тонове. Осветителните тела също могат да бъдат използвани за декорация. Дайте свобода на своите служители сами да подредят бюрото си. Така те ще се отпуснат и ще работят по-ефективно, защото макар и на чуждото място, имат нещо свое.

Колкото да картината е добре тя да не е избрана на случаен принцип. Трябва да отговаря и отразява цялостната концепция на офиса. Също така е добре изберете цветя, които не изискват много грижи и светилна. Един такива растения са вечнозелените, които биха разведрили по подходящ начин офиса, но и не биха отнели много време за поддръжка.

related

новини 2574099438883322055

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item