stoineff

Невероятни парфюми за уникални жени

Жените и парфюмите са така добри приятели, както мъжете и колите. Всяка една дама има любим аромат, но това не и пречи да се наслаждава на уханието и на други парфюми. 

perfume

След като жените са толкова големи ценители на ароматите, то за тях това би било перфектния подарък. Разбира се спрямо възрастта на дамата, нейния вкус ще се променя. Искате да зарадвате жените във вашия живот – майка, сестра, любимата или просто приятелка, но не знаете какъв парфюм да изберете? Ние сме тук, за да ви помогне. 

Ще ви дадем няколко просто съвета, към които да се придържате при избора на парфюм за определената жена.

1. Парфюм за майката

Независимо от възрастта, в която се намирате, майката винаги ще заема това специално място, което никоя друга жена не може да заема. С годините вкуса на жената се променя от по-бурни и свежи аромати към по-трайни и тежки. С това се показва не само зрелостта на жената, но класата и елегантността придобити през всичките изпитания на живота.

Стремете се да изберете по-трайни и запомнящи се аромати. С по-силен и дори леко натрапчив аромат. Може да вземете за пример някои от тези парфюми: Tom Ford Noir Pour Femme EDP, Paco Rabanne Lady Million Prive EDP и YSL Black Opium EDP.

2. Парфюм за вашата любима

Изборът за вашата половинка трябва да бъде по-внимателно направен. Майките биха се зарадвали на всичко, което е от техните деца, но когато стане въпрос за приятелка нещата става малко по-сложни.

Опитайте се да изберете парфюм, който има траен аромат, но същевременно е нежен, приятен и определено чувствен. Може да заложите и на по-сладки аромати. Накарайте я да се разтопи и да усети любовта, която изпитвате към нея. Нека почувства нежността.

Пример за такива парфюми са: Dolce&Gabbana Dolce EDP, Versace Yellow Diamond Intense и Chloe Love Story EDP.


3. Парфюм за по-малка сестра, племенница или като цяло тийнейджърка


Младите са трудни за разбиране, а какво остава за младите дами. Случва се да бъдат по-капризни и самите те понякога не знаят какво искат. Определено ще впечатлите едно момиче като заложите на свежите и новаторски аромати. Юношите са всеизвестни с това, че обичат новите неща и искат да се открояват в тълпата. Точно затова изберете нещо ексцентрично или нещо модерно.

Такива парфюми, с които определено ще спечелите точки в очите на девойка са: Benetton Sport EDT, Calvin Klein CK IN2U EDT, Guess Seductive EDT

4. Парфюми за по-възрастните жени в живота – баба

Така както майките заемат важно място в нашия живот, бабите са също толкова значими. Сами се досещате, че за една по-възрастна жена трябва определено да заложите на класически модели, затвърдили своето име през годините. Изберете марките фаворити от миналото. Такива са: Paco Rabanne Olympea, Roberto Cavalli Paradiso и Escada Joyful.

Направете своя избор внимателно и се погрижете за жените във вашия живот. Те го заслужават!

Източник: stemago.com

related

новини 1078006313565622437

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item