stoineff

Лукс спален комплект за лукс спалня

По принцип няма кой знае какви изисквания в съчетанията между спалното бельо и декора на спалнята. Но пък има някои съответствия, които е добре да спазим. Те са важен критерий, за да се чувстваме комфортно в спалнята. Ако сте фенове на памучните материи, най-вероятно сте запознати с характеристиките на памучния сатен и ранфорса. Добър вариант е сатененият жакард. Каквото и спално бельо да сложите в спалнята, това винаги се отразява на цялостната обстановка. И то с малко средства. А спалнята придобива по-атрактивен вид.

Ако имате модерна спалня, спалният комплект може да бъде всякакъв. Не се ограничавайте в предпочитанията от модели и цветове. Вземете си няколко различни спални комплекта. Така всеки път ще можете да променяте облика на стаята, според вашето настроение. Спалнята ви всеки път ще бъде различна. А вие със сигурност ще получите отстъпка, при покупката на голям брой комплекти. Особено това важи за пазаруването в интернет. Там има всичко, на всякакви цени. Комплекти с препратка към миналото или такива с футуристични елементи.

lux  Луксозен спален комплект за лукс спалня

От материалът поплин се произвеждат интересни спални комплекти, като например на розови маргаритки. Този материал е характерен за стилът прованс, както и лена и памука.

От жакард се правят спални комплекти в стил шаби шик. Такъв комплект може да направи спалнята ви доста приятна.

Винаги е желателно да подбирате спалното бельо според стила на вашия дом. Ако живеете в къща, далече от града, можете да заложите на животински мотиви върху спалният комплект. Провинциалният стил е много интересен и често в декора му присъстват различни елементи от природата. Това можете да го постигнете и в апартамент в центъра на града. Тогава би било още по-интересно и предизвикателно.

Изображения на див тигър и нощна пантера са характерни за стилът хижа. Цветовете на такова спално бельо винаги са бледи. Винаги можете да се заиграете с разцветките, стига да откриете подходящият спален комплект. Така ще имате още по-интересен декор.

Източник: domo-tex.com


related

новини 2030433572735652702

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item