stoineff

Как да създадете музикална група?


Как да създадете музикална група?

Искате да създадете своя собствена група и да покорите света? Добре, но да знаете, че пътят не е лек. Всеки път започва с първата стъпка!

Първо трябва да се определи състава на групата. Лесно е ако имате приятели, които свирят на различни музикални инструменти. Ако сте сам музикант това не е проблем. Винаги може да намерите съмишленици в тематични сайтове онлайн. Този път е е по-труден, но не забравяйте, че не сте сами в желанието си и някъде има хора, които  споделят мечтата ви да пеете или да свирите в собствена група.

След като групата е налице е необходимо да се намери място за репетиции. Днес в почти всеки град има специални места за това, които се отдават под наем. Тази опция е идеална, но разходите ще бъдат значителни. Ако бюджетът ви е ограничен потърсете алтернативен вариант – безплатно помещение. Това би могло да бъде салон в училище или зала за събрания в университет, например. Но не забравяйте, че репетициите в образователни институции минават през преговори с администрацията за да не се наруши тишината по време на учебния процес.

Така вече имаме група има място за репетиции. Веселбата започва! В началния етап трябва да се научите да свирите парчета на известни вече групи. Така ще можете да се "почувствате помежду си", за да се определи ролята на всеки участник и да се разбере това, на което трябва да се обърне по-голямо внимание. Едва тогава трябва да се пристъпи към изпълнение на собствените ви песни, които най-вероятно вече сте измислил или измислили!

Отработено е  звученето на инструментите, имате превозно средство за репетициите и техниката, място за репетиции, групата е координирана добре - всичко е наред. Все пак не забравяйте за една толкова важна подробност за групата - вокалиста. Обучението на вокала е сложен, но и интересен процес! Естествено, не всичко ще се получи веднага! Не се отчайвайте, просто не забравяйте, че гласът и слуха, винаги могат да бъдат разработени на по-високо ниво. За това ще помогнат на постоянни репетиции и уроците в музикалното училище.

Най-важното е да не се обезсърчавате, когато се сблъсквате с първите си трудности! Успех!


related

новини 6529438289780255163

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item