stoineff

Обзавеждане за кухнята – тенденции за 2019


Когато стане дума за обзавеждане на дома ви, ситуацията винаги може да стане от много проста до много сложна. Правилно ли разположихте всичко? А дали мивката и шкафовете трябваше да са от другата страна? Имам ли нужда от кухненски плот? Разбира се, има кухни по поръчка, за които  трябва само да се обадите на дизайнер, но преди това, нека ви запознаем с тенденциите за кухненско обзавеждане за 2019, за да сте наясно какво точно искате.

1. Открити рафтове

Все по-честа става замяната на горните шкафове с открити рафтове от метал, дърво или стъкло. Вдъхновена от хотелите и търговските площи, тази тенденция допринася за новите смели изказвания и отричането от минимализма, който е популярен през последните няколко години.


2. Винтидж усещане

И през 2019 ще продължим да виждаме традиционни елементи и форми в хармония с модерния дизайн. Често срещана комбинация би била естествен камък, органични базалтови плочки, ръчно обвити мебели от ратан и вдъхновени от винтидж модата осветителни тела.

cvetna-tapiceria

3. Цветна тапицерия

През 2019 чисто бялата кухня се очаква все повече да излезе от мода. Дори и да е само един цветен акцентен елемент като сини столове и цветни шарки по кухненския остров.

durveni-mebeli

4. Използването на дърво

Хората все по-често започват да търсят връзка с природата. Дървото създава гостоприемна и успокояваща среда и е вечен и многофункционален материал, който обичаме. Има все по-нарастващо желание за по-леки, проветриви пространства, а дървото е чудесен материал, с който да се постигне това.

cvetni shkafove

5. Цветни шкафовете

Много хора започват да добавят цветни шкафове в кухнята, бягайки от позната на всички бяла кухня. Избирайки тъмни сиви и сини шкафове, може да създадете различно настроение, а тези цветове са много търсени в момента. Ще се съчетаят добре с осветителни тела и обзавеждане от месинг, както и други контрастни метали.

6. Необработени материали

През 2019 модерния дизайн за кухни определено ще е завръщане към основите. Кухните се правят така, че да позволят на суровините да блестят сами. Представете си дърво, камък, и различни техни разновидности.

related

новини 4538442735027752016

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item