stoineff

Модерните кростренажори за домашна употреба успешно заместват посещенията във фитнеса



 Създаването на тези модерни фитнес уреди е вдъхновено от спорта и по-точно от дисциплината ски бягане. Най-просто казано, кростренажорите се състоят от два лоста, оборудвани с удобни дръжки за ръцете, които са свързани в долната си част с две плоскости, които могат да се задвижват с помощта на краката и ръцете.

Какви са ползите от тренировките с кростренажори?


 Повечето хора не се движат особено много в ежедневието си, а това се отразява негативно не само на фигурата, но и на здравословното им състояние. Аеробните упражнения могат да  помогнат за преодоляване на последиците от бездействието в условията на ограничено време и финанси. С помощта на уред като кростренажора вие можете да  понижите на кръвното налягане, да минимализирате риска от сърдечна недостатъчност, да подобрите функцията на белите дробове, да подпомогнете организма в преодоляването на стресовите състояния, да преборите безсънието и, разбира се, да постигнете свършена фигура.

Същите ефекти биха имали и тренировките във фитнеса, но колко хора успяват да ги вместят в графика си? Едва няколко процента и това е напълно нормално – заети сме, отглеждаме деца, грижим се за домакинството, често пъти не остава време за самите нас. Но ако разполагате с подходящ кростренажор у дома, тогава вероятността да намерите време за тренировка е много по-голяма.

 Освен това можете да правите аеробика, докато гледате телевизия, говорите по телефона и т.н. Достатъчни са тренировки с продължителност около 15-40 минути, за да успокоите ума, да наситите кръвта с кислород и да тонизирате мускулите на тялото.  

krosstrenajor

Как да изберем кростренажор?


Изберете такъв модел кростренажор, който отговаря напълно на целите ви. А те могат да са различни -  да отслабнете, да изградете мускули, да подобрите тонуса си и така нататък.

Помислете си коя физическа активност ви е най-приятна? Това е важно - в края на краищата тренировките трябва да са забавни, в противен случай се превръщат в мъчение. А ако заниманието е приятно, тогава и самите вие ще се задържате по-често на уреда.

Обмислете цената, като се съобразите с функциите, които искате да има вашия уред. Ако няма да използвате някои функции, не си купувайте такъв модел, само излишно ще оскъпите покупката. Освен ако не се нуждаете от някаква по-специална подготовка, най-добре би било да заложите на класически, нормален модел на разумна цена.

Преди да си купите кростренажора, помислете също и затова къде ще го поставите у дома. Добре би било да му намерите място в зона, където има възможност да проветрявате. Докато тренирате, въздухът около вас следва да бъде чист.

related

Стоки и услуги 4765164317987867505

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item