stoineff

Smart TV box – съвети за избор


Днес Smart TV box-овете стават все по-популярни и за това има няколко причини. На първо място, тази малка кутия успя напълно да промени представата ни за забавление, защото на практика тя отвори напълно вратата към света на филмите и музиката и направи възможно да избираме сами съдържанието за гледане, за слушане или за игри.

Истината е, че Smart TV box устройствата направиха истинска революция в това отношение и отвори хиляди възможности. Така например, с помощта на конзолата вие можете да използвате интернет по най-различни начини – да търсите любопитни новини, факти, да пазарувате, да използвате социалните мрежи, да изпращате мейли и какво ли още не.
Разбира се, в търсенето на перфектният модел Smart TV box пред вас ще излязат разнообразни опции, от които ще е нужно да подберете този, който най-добре би отговорил на собствените ви нужди.

Изборът на подходящ Smart TV box преминава през няколко етапа:

tv box

Избор на подходящ процесор


Процесорът, наличната RAM и мощността на обработката са много важни, защото никой не иска да се бави и да чака, а точно обратно – нужно е да имаме възможността да достъпим веднага това, което търсим или искаме да направим. Ето защо всяко едно изоставане е неприемливо. Ето защо това е първото нещо на което да обърнете внимание при избора на Smart TV box.

 

Непременно проверете опцията за съхранение


Именно тя обезпечава работата на операционната система. Точно за това операционната система и паметта трябва да вървят заедно.  

 

Достъпни USB портове


Вашият Smart TV box трябва да има поне 2 USB порта за Bluetooth приемник и периферни устройства.

Версията на операционната система също е от значение


Най-добре е да изберете конзола, който работи с операционна система, по-висока от Android 5.0 – най-добре Android 6.0 или по-нова версия.


Поддръжката на Google Play


Непременно обърнете внимание дали устройството поддържа Google Play, за да си спестите неприятностите и усилията за инсталиране на GAPP. Настройката е същата като на смартфоните Android - нужни са ви само допълнителни стъпки за подобряване работата на телевизионната кутия .

Ненужните функции само оскъпяват модела


Да, безспорно е добре да имате различни допълнителни функции, обаче само такива, които наистина ще ползвате. Ако заложите на всякакви различни неща, които изобщо не са необходими, единственото, което ще постигнете е, че ще заплатите повече пари.

Проучете отзивите


Задължително се информирайте за отзиви за съответния модел, който възнамерявате да купите. Проучването ще ви отнеме малко повече време, но пък за сметка на това ще сте наясно за какво си давате парите.


related

Стоки и услуги 8716429422564661739

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item