stoineff

Съвременните модели перални със сушилня напълно улесняват живота


Съвременните модели перални със сушилня са истински пробив в развитието на домакинските уреди. Предимствата са много. На първо място е това, че използвате един и същ уред както за пране, така и за сушене на дрехите, което прави поддържката по-лесна. Също така мястото, което заема уредът е много по-малко, в сравнение с варианта да разполагате с перална машина и отделно сушилня.
Концентрацията на такъв солиден набор от функции в едно-единствено устройство определено спестява място, време, разходи, физически усилия. 

И все пак, когато избирате пералня със сушилня, изборът ви трябва да бъде информиран. Ето защо решихме да разгледаме някои плюсове и минуси.

За да успеете да откриете на най-добрия за вас вариант, следва да обърнете внимание на различните спецификации на моделите. И все пак си има и общи принципи, от които да се ръководите за да се радвате на една наистина сполучлива покупка.


washing-machine

Положителните аспекти на перални със сушилня


Бързина на сушене

Новите модели дават възможност да бъдат обработвани 3-7 кг пране за сравнително кратко време, без значение от сезона или моментните метеорологични условия.

Компактност

Една пералня с функция за сушене ще заема по-малко място отколкото два отделни уреда - пералня и сушилня.

Дълъг експлоатационен срок

Много пъти сме чували да казват, че комбинираните модели перални със сушилня имат кратък експлоатационен срок, поради честите им повреди, вследствие от твърде сложния им дизайн. Реалността обаче напълно опровергава това, защото е доказано, че експлоатационният живот на сертифицираните домакински уреди от известни производители надхвърля 10-15 години.


Отрицателните аспекти на перални със сушилня

По-високата цена е един от тях. Този минус обаче веднага бива компенсиран от допълнителните функции – зареждате дрехите и това е всичко. След това ги изкарвате от уреда напълно готови за обличане.
 

От какво зависи издръжливостта на комбинираната пералня със сушилня и как да удължим възможно по-дълго нейния живот?


· Съобразявайте се с възможностите на различните програми и спазвайте стриктно препоръките на производителя.
· Не свързвайте устройството към електрически контакт, от който вече работят други електрически устройства, гълтащи повече ток.
· Не перете и сушете дрехи с монети и други неща по джобовете.
· Не променяйте по време на пране или сушене вече зададената програма.

Спазвайки всички тези прости правила, можете значително да удължите живота на вашата пералня със сушилня.
Много важен съвет

При избора на комбиниран модел перални със сушилня, водете се от общите критерии за подбор  - размери, ефективност, ниво на консумация на енергия и видове програми.
Ако се колебаете между модели с еднакви характеристики, винаги давайте предпочитание на модели, изработени от известни производители. Популярните брандове държат на реномето си и със сигурност предлагат на клиентите си по-качествена стока.

related

Технологии 3138144400473180477

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item