stoineff

Какви са предимствата на преместваемите къщи?


Модулните домове се превръщат във все по-популярен избор на строителство поради множеството удобства, които предлагат. Ако и вие сте започнали да обмисляте сериозно притежанието на една такава структура, то тогава вероятно ще желаете да получите по-подробна информация за предимствата на преместваемите къщи.

Затова, нека видим кое ги прави толкова специални и защо почитателите на домашния уют са толкова привлечени от тях.

Преместваемите къщи се изграждат от комбинирани помежду си модули

Става въпрос за сгради, съставени от така наречените готови модули, които могат да се комбинират помежду си в най-различни вариации, за да се осъществи желаният проект. Разбира се, благодарение на мобилността на отделните компоненти, преместваемите къщи могат да бъдат разширени или стеснени по всяко време, в зависимост от вашите желания. Така например, ако установите, че пространството в дома ви не е достатъчно, винаги бихте могли да добавите допълнителен модул, който да ви осигури желания комфорт, както и да премахнете части, които са ви излишни. 
premestvaemi-kushti


Ако трябва да направим сравнение с конвенционалното строителство, подобни маневри там биха отнели много време, усилия и средства, а в някои случи дори въобще не биха били възможни. За разлика от стандартните домове, архитектурата на преместваемите къщи лесно може да бъде променена, за да получите перфектното за вас жилище.

Лесно преместване


Преместването на къща, изградена по методите на стандартното строителство, може и да е все още в сферата на фантазиите, но при модулните домове това е самата реалност. Представете си, че ви предстои преместване за постоянно в друг град.

Дори и да не сте преживявали подобно предизвикателство досега, вероятно сте наясно с големите неудобства, свързани с такова начинание – намиране на нов дом, вероятно продажба на стария и всички, свързани с това, проблеми.

Ако обаче разполагате с преместваема къща, единствената ви грижа би била да намерите подходящ парцел на новото място, където да я пренесете. Така няма да правите компромис с удобството и реално ще продължите да живеете в собствения си дом, което ще спести много разходи и не на последно място - стрес.

Още ползи от преместваемите къщи

  • Те могат да бъдат построени за много кратко време, далеч по-бързо от обикновените къщи, защото модулите ще са предварително изработени и абсолютно готови за приложение. Освен това са и по- рентабилни от икономическа гледна точка;
  • Предвид сложността на изграждането на модерни и стилни къщи, особено ако те се намират в по-отдалечени региони, е доста трудно да бъдат намерени подходящите специалисти, материали и оборудване. Но благодарение на модулните системи, вече е възможно да се изгради стилен дом навсякъде, където пожелаете; 
  • Тези къщи са абсолютно екологични и по никакъв начин не отстъпват на традиционните си събратя. 
Има обаче една съществена разлика и тя е, че преместваемите къщи могат да се разглобят и транспортират на всяко едно друго място, когато пожелаете. А в случай че семейството увеличи броя на членовете си, няма нищо по-лесно от това да добавите още някой модул към вашия дом и да го разширите до желания размер.


related

Стоки и услуги 2757837902092605338

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item