stoineff

Топ спортни стимуланти за покачване на мускулна маса

Всеки мъж мечтае да има прекрасна фигура и да събуди сексуално желание у противоположния пол. В края на краищата, напомпаните и силни мускули, както и еластичното дупе са тези форми, които правят един мъж привлекателен.


За да си помогнат в това, много от членовете на по-силния пол използват стероиди и посещават фитнес залите. Стероидните лекарства изграждат мускулите и правят човек по-силен. В момента е наличен голям асортимент от спортен допинг за всички. Но ако започнете да избирате, ще бъде трудно да разберете към кои спортни области принадлежат тези или онези стероиди. По грешка можете да си купите лекарство, което само ще увеличи теглото и ще напълни тялото ви с излишна течност, но няма да доведе до желаните резултати.


Кой може да използва спортни стимуланти?

Стероидите могат да се използват само от здрави хора. Ако основната цел на мъжа е не само големите мускули, но и запазването на здравето, тогава си струва да вземете употребата на стероиди с цялата сериозност. За да направите това, определено трябва да посетите специалист, който ще изпише компетентна дозировка на лекарството. Някои хора след приключване на употребата на допинг се чувстват неразположени. Обикновено това се свързва с лошо здраве на бъбреците и черния дроб. В този случай трябва незабавно да се консултирате с лекар.
Важно: Всеки стероиден курс има срок в който трябва да се приема. Съответно дозировката трябва да бъде съгласувана с фитнес инструктора и лекуващия лекар.

Как да изберем добър препарат?

Избирайки анаболни стероиди, всеки мъж иска да изглежда по-добре и това да не вреди на здравето. Основният стероид за сила и издръжливост е тестостеронът. Това ще помогне за кратко време да се изградят мускулите. Повечето бодибилдъри използват голяма доза различни видове тестостерон: Ципионат и Пропионат.

Те се считат за най-добрите по рода си, които гарантират 100 процентен резултат. Повечето ползватели са спортисти от средно ниво, които се нуждаят от лек тестостерон. Ако го използвате в чистата му форма в големи дози, могат да настъпят неприятни последици. С помощта на AAS инжекции производството на собствен тестостерон, което е значително, ще бъде потиснато.

Stanozolol (Стромба) се отнася до анаболните стероиди, които са били използвани от спортистите в леката атлетика, за да спечелят първи места. Форма за освобождаване - под формата на инжекции и таблетки. Според практиката таблетната форма се счита за най-популярната. Ефектът от нея обаче е малко по-малко слаб, според спортистите. Цената на Stanozolol под формата на таблетки е достъпна, а самата форма е безопасна.

Не можете да намерите по-добро лекарство за увеличаване на силата от това. Теглото няма да се увеличава и в резултат на "изсушаването" мускулите ще растат. Инжекционната форма на Stanozolol е по-трудна за приемане, но увеличаването на мускулната маса определено става по-забележимо. Лекарството се поставя всеки ден интрамускулно. Този курс на прием се счита за по-скъп.

Предимства на Stanozolol:

1. Увеличаване на сухата мускулна маса.
2. Умерено увеличаване на силата.
3. Бързо възстановяване на организма.
4. Изразен релеф на мускулатурата.
5. Забележимо увеличение на кръвта в тялото.
6. Ускорено изгаряне на мазнини по време на сушене.
Продължителността на курса на прием е 8 седмици.
Sustanon 250 е анаболен стероид, който се състои от смес от различни естери на тестостерон. Поради състава му употребата в бодибилдинга не е оправдана. Предлага се под формата на инжекционен разтвор, който трябва да се прилага интрамускулно, за предпочитане в дупето веднъж на три седмици. Цената на Sustanon 250 под формата на ампули е достъпна.

Плюсове на Sustanon:
• Сухата мускулна маса нараства;
• Мускулите се увеличават с шест кг на месец;
• Повишава апетита;
• Повишава издръжливостта;
• Повишено либидо;
• Повишени физически показатели.
Туринабол е популярен сред портистите и се предлага под формата на хапчета. Препаратът не вреди на здравето и се счита за висококачествен. Помага за увеличаване на силата и издръжливостта. Най-често боксьорите са тези, които купуват лекарството, тъй като това помага да се увеличи силата на удара. Но Туринабол също се счита за често срещан сред спортистите, които изграждат мускули. Улеснява тренировките и за кратко време възстановява тялото. Оказва отличен ефект върху нервната система на спортистите. Продължителността на курса на прием на Turinabol е 6 - 8 седмици.

Това са най-добрите анаболни стероидни лекарства за увеличаване на силата. Те се считат за най-ефективните и вече са донесли успех на много спортисти. Рисковете при използване на Turinabol, Stanozolol, Propionate са минимални. Важно е да не ги приемате заедно с други орални стероиди и да следите състоянието на чернодробното здраве.

related

спортни стоки 7102461552242760644

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item